7 трика за привличане на женския поглед

Как да привлечете женското внимание преди да се наложи да говорите? Какво в поведението ви би я накарало да избере точно вас?

Ето няколко прости правила, които гарантират успех:

1. Поглеждате някоя дама и тя отвръща на погледа. Ако погледите ви се задържат няколко секунди, значи има интерес. Прокарайте ръка по косата си, оправете тениската си или се огледайте леко, за да коригирате нещо дребно във външния ви вид. Не е необходимо да се оглеждате в огледала или да се суетите прекалено. Това минимално усилие предполага, че се интересувате дали изглеждате добре пред нея. Макар и на много първично ниво.


2. Заемете по-голямо пространство около себе си. Ако седите на пейка или в заведение на някое диванче, можете да разперите ръце настрани, за да изглеждате по-внушително. В света на животните, мъжкият винаги прави така че да изглежда по-голям и по-силен от женската. Това ѝ внушава сигурност и защитеност при проблемна ситуация. Ако стоите прави, можете леко да изправите рамене или да сложите ръка на кръста (за кратко). Колкото и глупаво да ви се струва – площта говори за сила, за справяне с проблеми и за мъжественост.

3. Не правете резки движения. Ако жената е решила да се приближи към вас, това може да я спре. Не стъпвайте от крак на крак, не правете крачки назад и не жестикулирайте много.

4. Погледът – най-силното оръжие. Но бъдете внимателни. Не се взирайте в нея прекалено дълго, погледнете я с поглед, който ѝ показва заинтересованост. По-добре няколко пъти да я погледнете, като отклонявате поглед от нея за кратко, отколкото да не спирате да я гледате. Ако прекалите с оглеждането ѝ, със сигурност ще я отблъснете.

5. Облечете хубави дрехи. Тук не става дума да бъдете в костюми или много скъпи дрехи. Зависи от стила ви, но единственото правило е дрехите ви да са чисти и изгладени. Да се ви по мярка също. Раздърпаните и мръсни дрехи не правят добро впечатление, дори отблъскват.

6. Ароматът е друга сила. Трябва да изберете кой аромат е подходящ и се съчетава добре с естествения аромат на кожата ви. Не се пръскайте прекалено, по-добре е да се усети ароматът, когато някой е в непосредствена близост до вас.

7. Бъдете обрани в поведението си. Не правете резки жестове, не стискайте юмруци и не кръстосвайте ръце. Стойте спокойни, за да я предразположите да се доближи. Щом видите, че има такова намерение, ако седите, може да се облегнете леко назад, за да я успокоите една идея повече.

Важно е да се отбележи, че това са помощни действия, които биха се възприели в определени ситуации. Универсалните правила действат почти винаги, но все пак имайте предвид, че винаги има изключения. Не знаете каква жена стой пред вас, затова най-добре е да използвате интуицията, за да прецените какво да използвате, за да предизвикате интереса ѝ.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.