Съществуват много твърдения за връзка между размера на различни части от мъжките тела и размера на пениса.

В продължение на много време за “даровитостта” на мъжете се съди по височината им, по ширината на раменете им, по големината на носовете им, по дължината на пръстите им, по размера на стъпалата им, по разстоянието между палците и показалците им и какво ли още не.

Оказва се обаче, че най-достоверната информация за мъжкия полов член носят именно характеристиките на носа. Поне така гласи едно от последните проучвания в областта на урологията.


То е съсредоточено имменно върху размера на пениса и съотношението му с други части от мъжкото тяло. Взети са дължините на пениси в спокойно състояние на 126 мъже на възраст между 30 и 60 години, както и размерите на носовете им, височината и теглото им.

В резултат на получените данни е установена пряка връзка между размера на носа и размера на пениса. А направеният извод е, че при мъжете с голям нос средната дължина на пениса е 13.5 сантиметра, а при мъжете с по-къс нос средната дължина е 10.4 сантиметра.


В проучването изследователите стигат още до заключението, че размерът на носа е най-верният и сигурен показател за размера на пениса. От друга страна този факт е достатъчно доказателство за това, че дължината на пениса не зависи по никакъв начин от възрастта, височината или телесното тегло, а е определена още при самото раждане.

Но за каквито и зависимости и съотношения да четете, най-важно е да запомните, че размерът на пениса няма никакво значение, ако знаете как да го използвате. И все пак не се учудвайте, ако забележите, че някоя дама проявява небивал интерес към ръцете, раменете, стъпалата или носа ви. Възможно е да прави проучване.Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.