Как се променя животът, след като заживеем заедно?
Евтини самолетни билети

Да, всеки е чувал клишето: мъжете са от Марс, жените от Венера. И всеки човек е наясно с това колко различни са двата пола. Дали обаче дъщерите на Ева са истински слабият пол?

Казват мъжете са силни, практични и не толкова емоционални, колкото жените. Една умна и интелигентна жена обаче знае слабостите на мъжете и играе с тяхната психика.

Защото, каквото и да си говорим, съблазняването е вид тънко психологическо изкуство, изкусна игра, в което надмощие вземат жените. Не случайно женският паяк Черна вдовица, изяжда мъжкия след секс.


Индивидуалността при двата пола е от значение. Привличане между двама може да има, ако те имат интереси, интелект, поведение. В живота обаче най-сложни за разгадаване са именно човешките отношения.

И мъжете, и жените се стремят към власт. Но именно слабостта на жената е нейното най-силно оръжие. Силният мъж ще подходи закрилнически към такава жена, силната жена обаче не би била привлечена от слаб мъж.

Когато човек опознава някого, той се стреми да разбере характера, личността на човека, който го привлича. Жените са емоционални и техните реакции са именно на емоционална основа, но за разлика от мъжете те притежават интуиция. И чрез нея разгадават евентуалния партньор.


Мъжете мислят логично, практично. При тях е заложен мъжкият инстинкт, те търсят жена, която да ги кара да мислят за по-забавни неща, далеч от ежедневието, пълно с напрежение и проблеми.

И въпросът: има ли любов наистина или всичко е илюзия? Любовта е сложно чувство, породено от желанието за близост с някого. Тя не е увлечение, не е сексуална химия, тя е това да се отречеш от собственото си благополучие в името и щастието на някой друг. Ако изобщо така може да се дефинира любовта.

За съжаление и мъжете, и жените са егоистични. Мъжете притежават силно его, жените пък са коварни, дълбоко в своите намерения и същност. И може би тези взаимоотношения ще останат загадка и занапред.

В крайна сметка всичко в този живот е шахматна игра, дори човешките отношения. Дори отношенията между мъжете и жените. Печели този, който има правилна стратегия и добре премерен ход.Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.