8 неща, които жените търсят в един мъж
Евтини самолетни билети

Мъжката природа на ловец се проявява много често в живота. Той иска да има до себе си дадена жена на всяка цена.

За съжаление невинаги това е възможно, тъй като налице са пречки, които не зависят от представителите на силния пол.

Как да прелъстя жена, без да се трудя, е един от въпроси, които мъжете доста често си задават. Ние ще отговорим в следващите редове. Успех!


Идеи за перфектната втора среща

Какво да направя, за да я сваля?

На първо място е добре да намерите допирни точки. Би било хубаво, ако вие и жената споделяте нещо общо. Това може да бъде стил музика, филми, спорт или нещо друго. По време на разговорите може да вкарате в действие чувството си за хумор във всяка една тема. По този начин ще разчупите ледовете между вас и събеседничката ви.

Най-добре е да останете насаме с жената, за да се създаде по-близък контакт. От вас зависи да направите, така че тя да се чувства комфортно и в безопасност. Ако успеете да я разсмеете, може да преминете по-напред. Дръжте я близо до себе си и провокирайте въображението ѝ. При положение, че сте направили всичко това, то тогава имате много голям шанс за успех.


Изслушвайте жената, колкото и да е трудно

Жените обичат да говорят, ако ги предразположите. Те ще започнат да ви разказват за работата си, бивши гаджета, хобита, образование и така нататък. Има възможност това да ви отегчи, но не го показвайте, а се правете, че ви е интересно. В никакъв случай не разкривайте душата си на първа среща. Оставете материали за следващите пъти, когато се видите с дамата.

Слушайте това, което тя казва, защото то може да ви помогне в бъдеще време. Опитайте се да запомните нейния рожден ден, зодия и любим цвят. Не се подигравайте при никакви обстоятелства. Демонстрирайте уважение и мадамата ще ви се отблагодари подобаващо. Опитайте се да организирате нова среща, на която да продължите важния за вас разговор.

Какво искат да чуят жените?

Кога трябва да я целуна?

Това може да се случи, когато усетите, че между вас преминава енергия. Ако тя се държи близо до вас, докосва ви, оправя ви дрехите и ви гледа в очите, то тогава можете да пристъпите към действие. Най-добре е да попитате направо „мога ли да те целуна“, без да се притеснявате от отказ. В крайна сметка, ако тя не ви харесва, ще ви го каже директно, а това ще ви помогне. По-добре да получите яснота по-рано, отколкото да храните празни надежди за вашата връзка.Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.