Евтини самолетни билети

Рано или късно в живота на всеки мъж настъпва моментът да се изправи пред „страшния съд“. Или казано с по-прости думи – да се запознаете с приятелките на своето момиче.

Колкото и да отлагате тази среща, тя просто е неизбежна. Най-страшното е обаче, че за тези момичета вие не сте напълно непознати. Те вече са слушали за вас, за безупречния ви стил, невероятното чувство за хумор или за прекрасния ви избор на цветя. Както и за лошите ви навици, разбира се.

Във всеки случай приятелките знаят поне нещичко за вас и чакат с нетърпение срещата, за да съставят финалното си мнение. И не само… Да съставят финалното си мнение и да започнат със своите препоръки и съвети.


Как да се харесаш на приятелките ѝ?

Бъди кавалер

Опитайте се да направите добро първо впечатление. Много е важно да покажете на приятелките на вашето момиче, че няма причина да се притесняват от вас. Трябва с действията си да ги уверите, че вие сте най-подходящият мъж за тяхната приятелка. Те, разбира се, искат най-доброто за нея. Постарайте се да покажете, че вие сте точно това. Бъдете кавалери. Това определено впечатлява жените. Отворете вратата на вашето момиче и придърпайте стола и преди да седне. Това ще впечатли както нея, така и приятелките ѝ. Ако това запознанство се случва в кафенето, платете сметката. Не става въпрос да платите огромна сметка, за да покажете колко добро е финансовото ви състояние. Тук въпросът е в кавалерското поведение. Ако приятелките ѝ видят, че сте грижовни кавалери, които ще се грижат за своето момиче, със сигурност няма да бъдат толкова строги съдии след срещата.


Не ги игнорирай

В цялата тази работа твоето момиче остава най-важното. Това обаче не означава, че трябва да седнеш с гръб към всички и да говориш само с нея. Специалното внимание, докосванията и влюбените погледи си остават нейна привилегия, но разговорите са отворени за всички. Получавате бонус точки, ако оставите впечатление на мил и общителен мъж у приятелките и. Бонус точките обаче се отнемат при флиртуване с други. Това да флиртувате с приятелките и съвсем не увеличава шанса ви за успех. Даже напротив. Колкото и чаровна да ви се струва идеята, казвам ви, няма смисъл да рискувате.

Още по-сериозен е въпросът, ако се запознавате не с групичка приятелки, а само с една. В този случай вашето момиче няма да остави приятелката си да се чувства неудобно като „трето колело“ и дори е много възможно да изключи вас от разговора. Затова се постарайте да се впишете.

Как да се харесаш на приятелките ѝ?

Не ги прекъсвай

След като разговорът вече е потръгнал и вие сте част от него много е важно да бъдете съобразителни. Обръщайте внимание на това, което говорят момичетата, и изчакайте подходящия момент да се включите. Не избързвайте със „забавни“ подмятания. Това определено не е моментът. Бъдете възможно най-естествени. Това ще предразположи момичетата да говорят с вас. Когато ви питат, отговаряйте. Постарайте се да не е едносрично, разбира се. Да задържите по-дълго вниманието със сигурност е по-добре от това само да кимате в знак на съгласие. Само не ги прекъсвайте, когато си говорят помежду си. Търпеливо изчакайте подходящия момент да се впишете. Покажете, че сте уверени в себе си. Това качество много силно се цени от жените.


Не се подигравай

Още нещо. Да бъдете самоуверени е окей, но всичко има своите граници. Не започвайте спорове още в първия момент от запознанството с приятелките и. Колкото и да сте сигурни, че сте прави, опитайте се да не влизате в разгорещена полемика и най-вече да не засягате момичетата с думи. Не им се подигравайте. Спестете си ироничните коментари по техен адрес, дори вътрешно да сте сигурни, че ще ги приемат на шега. Каквото и да си говорят те помежду си, както и да се шегуват една с друга, не забравяйте, че вие още не сте част от тази приятелска групичка.

Момчета, знам, че това е трудна среща за голяма част от вас, но ви гарантирам, че вашето момиче се притеснява не по-малко. Както вече казах, тя непременно е говорила на приятелките си за вас преди тази среща. И дори не просто е говорила. Представила ви е в най-добрата светлина. Изтъкнала е всичките ви положителни качества и сега само от вас зависи да защитите думите ѝ с действията си.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.