Как да свършвам по-бавно?
Евтини самолетни билети

Драги мъже, всеки от нас иска да свършва по-бавно в леглото. Ясно е, така ще може да доставим доста повече удоволствие на любимата си.

Разбира се, това не винаги ни се отдава, затова и доста наши „събратя“ търсят решение този на проблем във всевъзможни видове мазила и медикаменти.

Има обаче няколко съвета, с чиято помощ ще забавите еякулацията и ще донесете радост на жената до вас.


Контролирайте събитията в леглото

Мъжът е силният във връзката и трябва да контролира случващото се по време на секс. Не е нужно да бързате, заради подканването от дамата. Ако усещате, че идва сублимният момент, можете да забавите темпото и да включите в употреба пръсти, език или някоя играчка. Доминирайте, без грубости и демонстрирайте самочувствието си на опитен любовник.

Сменяйте позите, за да удължите секса

Сменяйки позите по време на половия акт, ще можете да забавите свършването. Вие ще имате време да си починете, докато изпробвате различни позиции. Ако пък нямате въображение, можете да прочетете Кама Сутра, където ще откриете разнообразие от пози. По този начин не само бавите еякулацията, но и ще внесете свежа нотка между завивките ви.


Мастурбацията и нейното действие

В случай, че мастурбирате, ще можете да разберете, как действа тялото Ви. Мастурбацията помага да овладеете преждевременното свършване, тъй като ще получите информация за най-чувствителните зони на пениса Ви, а също и функционирането на неговите мускули. Не на последно място ще освободите семенна течност, и ще бъдете готов за нови подвизи.

Умерена консумация на алкохолни напитки

Ако изпиете чаша или две вино, преди да преминете към половия акт, то тогава със сигурност ще забавите свършването. Това обаче не бива да ви служи като оправдание и да пресушите цялата бутилка, тъй като тогава има риск въобще да не успеете да „вдигнете самолета“ и да задоволите интимната ви половинка. Все пак умерената пиячка има добър ефект.

Медикаментите

На пазара се предлагат различни медикаменти за забавяне на еякулацията, но е нужно да се консултирате със специалист, ако смятате да ги използвате. Не бива да бъдете лекомислени, и да вярвате на всяка една реклама, която видите по телевизията и в интернет. Имайте предвид, че вълшебните хапчета могат да имат и странични действия, които са опасни за здравето ви.

Няколко думи в обобщение

Това са доказано работещи съвети, но ги четете на ваша отговорност. Те могат да не сработят за вас, ако имате някакъв здравословен проблем изискващ намесата на медицинско лице. А сега ви желаем много приятни емоции в леглото и на добър час.Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.