Как да върнем доброто настроение на половинката си?

Ако на дневен ред стои въпросът как да развеселите гаджето си, то тогава прочетете тази статия.

Ще ви дадем някои интересни съвети и трикове, с чиято помощ да извадите любимата ви от депресивното състояние, в което е попаднала.

Не се правете на клоун, не я имитирайте, а я уважавайте, за да постигнете добър резултат. А ето и още няколко напътствия.


Прегърнете я силно, без да говорите

Една мъжка прегръдка действа толкова силно, колкото дори не можете да си представите. Ако видите жената на живота си навъсена и натъжена, просто се приближете до нея, прегърнете я и я дръжте в обятията си за известно време. Ако ви попита защо го правите, отговорете, че така се чувствате по-сигурно и имате нужда от прегръдка. Това действа безотказно в много от ситуациите. Естествено, ако бъдете помолени да се махнете, то тогава просто го направете.

Масажирайте я внимателно

Един хубав и релаксиращ масаж със сигурност ще свърши добра работа. Не натискайте прекалено силно, за да не причините болка. Лек масаж на стъпалата и слепоочията действа много отпускащо на нежната половина, а ако е съпроводен от релаксираща музика и свещи, то тогава усмивката на половинката ви ще се появи на нейното лице, без да чакате дълго.


Сюрпризирайте я приятно

В случай, че забележите, че вашата интимна половинка, е тъжна и мрачна, можете да я изненадате приятно, като и направите малък, но ценен за нея подарък. По всяка вероятност през дългото време, в което сте свързани, сте опознали нейните предпочитания, интереси и мечти. За да премахнете мрачното настроение, поднесете изненада, в която сте сигурни, че ще ѝ допадне.

Това може да бъде билет за екзотична екскурзия, резервация за романтичен ресторант или просто нейното любимо цвете. По този начин ще развеселите девойката и ще я накарате да се усмихне. Разбира се, не бива да си правите глупави и евтини шеги, които ще я подразнят.

Разсейте мъката с действия

Ако положението е плачевно, можете да се опитате да разсеете мъката с действия. Последните могат да включват извеждането на момичето на разходка, както и едно предложение за похапване на топли кроасани от близката квартална фурна. В никакъв случай не позволявате на жената да се затвори в себе си, тъй като това може да удължи депресията. Не забравяйте да бъдете кавалер и да правите мили жестове, така че да пресечете тегобата и да докарате щастливите мигове. Не е нужно да сте голям специалист, а да следвате гласа на сърцето си.Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.