флирта
Евтини самолетни билети

Дългото чакане свърши и вече си уговорихте първа среща с жената на мечтите си.

Отивате, изпълнени с надежди за нова връзка, макар че нямате конкретни идеи как да я впечатлите и да спечелите нейното сърце.

Не се притеснявайте, тъй като ще ви дадем няколко безценни съвета, с чиято помощ ще пожънете успех сред жените и ще влезете бързо и лесно в тяхното съзнание.


8 неща, които жените търсят в един мъж

Постарайте се с тоалета

По дрехите посрещат, а по ума изпращат. Това е една умна поговорка, която трябва да имате предвид, когато дойде време за вашата първа среща. Постарайте се с тоалета, така че да впечатлите дамата. Облечете чисти и нови дрехи, които да подчертават най-доброто от вашето тяло. Не е задължително дрехите да са скъпи, но е препоръчително да са избрани с вкус.

Не се опитвайте да бъдете център на вниманието

Дайте възможност на дамата да говори. Жените обичат да разказват истории, а вие трябва да се превърнете в добър слушател, ако искате да постигнете поне частичен успех на първата среща с нея. Да, има вероятност да ви омръзне, но пък трябва да бъдете и добър артист.


Демонстрирайте добри маниери

Не прекъсвайте жената, докато говори и не се разсейвайте със случайно преминаващи секси гаджета. Вие сте на масата заедно с бъдещата ви интимна половина, тъй че трябва да бъдете тактични и да демонстрирате добри маниери. Избягвайте говореното с пълна уста, мляскането, нервните изблици и налагането на вашето мнение. Бъдете кавалер преди всичко друго.

Покажете чувството си за хумор

Разкажете забавен виц и вкарайте малко самоирония. Покажете, че можете да се забавлявате, както и да бъдете критични над себе си. Не е необходимо постоянно да се изтъквате колко много сте постигнали, колко велик човек сте и как всичко се върти около вас. По възможност споделете някоя забавна история от детството си, на която се смеете винаги, когато се сетите.

Как да я заговоря?

Не споделяйте целия си живот още в началото

Някои мъже бързат да споделят и „майчиното си мляко“ още в самото начало. Това обаче не е добра идея, тъй като съкровените разкрития могат да отегчат дамата и да я накарат да си мисли, че търсите душевен отдушник. Тайните са си тайни и се разриват в подходящия момент. Рано или късно ще можете да ги споделите, но за всяко нещо ще си дойде времето.

В обобщение

Ако се придържате към нашите напътствия, то тогава със сигурност ще направите добро впечатление на жената на първата ви среща. Не казваме, че ще я спечелите автоматично, но ще имате по-добри шансове за успех. Надяваме се, че ви е било интересно и ще чакаме да се похвалите с новото си гадже в най-скоро време.Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.