секс

Мъжете сме откровени и нямаме навика да шикалкавим, когато прекратяваме връзка с интимната си половинка.

Ние сме много директни и стреляме направо, което може би наранява нежния пол, но пък е по-добре да стане бързо, отколкото бавно и болезнено.

В този ред на мисли ще посочим няколко начина, с които мъжете могат да сложат край на отношенията с партньорката си. Правилно ли е тяхното поведение или не, всеки може да прецени за себе си…


скандали

Мъжът е директен до болка

Силният мъж не се колебае да съобщи на партньорката си, че вече не изпитва чувства към нея. Да, наистина той го прави по деликатен начин, за да не нарани чувствата ѝ, но е непоколебим в решението си. Това е може би най-правилният начин, тъй като всичко останало са демонстрации и напразно загубено време. Разбира се, има и изключения, за които ще ви разкажем по-надолу.

Флиртува, без да се крие

Някои представители на мъжкия пол могат да демонстрират загубата на интерес към дадена жена, след като флиртуват и кръшкат, без да се крият. Те го правят нарочно, така че да дадат ясен знак на жената, към която не хранят чувства. На много хора това се струва брутална мярка, но е често срещано явление. В крайна сметка, всеки си има методи, както се казва в поговорката.


Изчезва безследно и без обяснения

Най-лекият начин да се скъса една връзка е, когато мъжът просто изчезне. Няма го – не вдига телефона, не може да бъде намерен на адреса, закрил е Facebook профила си. Той прави това, за да пропусне тежките обяснения, сълзите и словоизлиянията. Просто всячески се стреми да прикрие следите си, така че никой да не го намери, освен ако не заплати на специален таен агент.

Лишава жената от любов и внимание

В случай, че мъжът реши, че е време за край на любовната авантюра, то той може да го демонстрира лишавайки интимната си половинка от внимание, грижи и ласки. С напредъка на времето това прави все по-голямо впечатление и идва моментът, когато трябва да свали картите и да каже, че му е писнало. Това също звучи радикално, но просто така е построен животът.

семейни скандали

В обобщение

В най-общи линии така действаме, когато слагаме край на връзките си. Такава е природата ни и никой не може да ни вини, че сме такива. Може би разпознавате и себе си в горе написаната статия. Естествено, ние не ви упрекваме, понеже имате право да управлявате живота си без външна намеса. А сега ви желаем да изпитате истинска и дълготрайна любов, която да ви носи щастие.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *