Какво казват жените вместо "не те харесвам"?

Да си признаем честно – на всекиго се е случвало да харесва някого, който да не му отвръща със същото.

В желанието си да бъдат по-внимателни към чувствата на мъжете, жените често избягват директно да кажат „не те харесвам“. Те все си мислят как да подходят по-деликатно. Как да кажат това, което трябва, така че едновременно да бъдат разбрани и да не бъдат намразени.

На първо място, когато става въпрос за нещо такова, момчета, старайте се да следите поведението на жената, която харесвате. Щом се е стигнало до това да очаквате от жената да каже дали ви харесва или не, то значи тя вече има представа за вашите чувства към нея. Следователно… следете нейното поведение.


Със сигурност вече ви е дала сигнал, ако ви харесва. И още по-сигурно – опитала се е да ви покаже, ако не изпитва нищо към вас. Не казвайте, че не сте го забелязали.

Предпочита да взима приятелка, когато е с вас, вместо да останете насаме? Може би е срамежлива. Обръща всички ваши „любовни“ намеци на шега? Просто е майтапчийка. Избягва всякакъв физически контакт с вас, отдръпва се при всяко докосване, постоянно чувате от нея, че в този момент не иска връзка? Може би все пак ви дава някакъв сигнал.

И все пак се нуждаете от отговор? Е, добре. Не всяка жена обаче ще ви каже направо „не те харесвам“. Затова бъдете една идея по-внимателни, когато чуете някои от следните изрази.


Имам си приятел

Това със сигурност е „Не“. Без значение дали момичето наистина си има приятел или просто използва това като извинение, за да не се среща с вас, щом чуете това изречение в главата ви автоматично трябва да светне червената лампичка. Да, често се случва, момичето в действителност да няма приятел, но да използва това като начин да ви отблъсне, за да не казва толкова страшното „не те харесвам“. Дори да е така и вие да сте абсолютно сигурни, че няма приятел, този отговор трябва да ви е отказал. Вероятно го е използвала като тактичен вариант на „не те харесвам“.

В момента не искам връзка

Лампичка номер 2. „В момента не искам връзка“ почти се изравнява по тежест с „Имам си приятел“. Поне ви дава шанс да продължавате да опитвате… ако сте мазохист. Очевидно момичето не изпитва същите чувства на симпатия към вас. Ако ме питате за съвет, най-добре оставете нещата така. Най-вероятно, казвайки ви, че не иска да има връзка точно сега, иска да ви каже, че не иска връзка с вас.

приятелство

Не искам да развалям приятелството ни

Ооокей, това е една идея по-обнадеждаващо. Макар че не съм съвсем сигурна. Поне ви цени като приятел. Ако получите този отговор, то това най-вероятно означава „не те харесвам“ или поне „не те харесвам по този начин“. Ако обаче сте много оптимистично настроен и извънредно настойчив и уверен в себе си, може и да се опитате да се измъкнете от „френд зоната“.

На този етап искам да се съсредоточа върху развитието си

По принцип, когато жената иска да се развива и да се занимава с личностното си развитие, това е страхотно. Когато обаче това развитие се използва като извинение да не бъде с вас, е как да кажа… не толкова страхотно. Ако тя има симпатии към вас, връзката с вас по никакъв начин не би и попречила да се развива. Дори напротив – би я насърчила да иска още и още и да дава най-доброто от себе си. Щом сте получили това като отговор на вашето „Харесвам те, искам да се получи нещо между нас“, по-скоро разбирайте „личностното развитие като „не искам да има нищо между нас в момента“.

Ще видим как ще се стекат обстоятелствата

О, това определено не дава никакъв отговор. Със сигурност не означава, че тя ви харесва и дори по-скоро клони на другата страна. Едновременно обаче не е категоричното „не те харесвам“. Дори ако ви се чака и сте много търпелив, е възможно това „ще видим“ да премине през границата на „не те харесвам“ и да я прескочи в полза на „може и да се получи“.

Но все пак, каквото и да казват, не се отчайвайте! Човек не знае, животът е интересен и динамичен, ако това е вашето момиче, тя ще се обърне към вас, дори и след време. Ако това не е Тя, сигурна съм, че вашето момиче някъде ви чака. Не се отчайвайте!
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *