Какво може да отврати един мъж на първа среща?

Много често се публикуват статии за това, какво жените не харесват в мъжете. ОК в това няма нищо лошо, но да не забравяме, че в случая се касае за още една страна в казуса – тази на мъжкото съсловие.

Както жените имат своите изисквания и претенции към партньорите си, така и мъжете логично да имат своите предпочитания към партньорките.

Като кавалери и джентълмени, няма да се впускаме в многословие и да изброяваме до безкрай, а ще посочим само 5 причини, които биха отблъснали един мъж от дадена жена.


Ще подминем великодушно лошия характер и децата от предишен брак. Както посочихме по- горе, ще разгледаме по-повърхностни качества, които правят неприятно впечатление на мъжа и го карат да избяга с 200 км/ч.

1. Дебел слой грим

Много често, за да прикрият недостатъците и неравностите по лицето си, жените прибягват до обилно използване на грим. Омазана като клоун жена е често срещано явление, но буди по-скоро присмех и е обект на неприятни определения и епитети, отколкото да привлича.

Подобен тип камуфлаж е неприемлив за повечето мъже, които не обичат петна по дрехите и кожата си. Да не говорим, че ако случайно се случи мъжът да я види без грим, ще бъде меко казано шокиран! Няма как да се крие вечно зад „клоунската маска“.

2. „Мъжете обичат с очите си“

Стара максима, важаща с пълна сила за по-голяма част от мъжкото съсловие. Много мъже обаче обожават да пипат и галят женски коси. Мазна, мръсна и неподдържана коса ще отврати всеки нормален мъж. На никой няма да му е приятно да усеща мазнина и мръсотия по ръцете си.

Още по-жалка картина е, ако косата е толкова мазна, че буквално е залепнала по главата на „дамата“, все едно са я били с мокри кърпи по главата. Неподредената и неподдържана коса не добавя привлекателност у една жена.


3. Неподдържани и мръсни дрехи

Представете си, че на срещата дамата „допраска като пацулана“. Дрехите ѝ са мръсни, неогладени и миришат на готвено. Ако към този „фешън буламач“ е добавила и парфюм, за да прикрие набързо следите от издайническата миризма, уханието на „помия“ ще е допълнителен повод един себе уважаващ се мъж да препусне в галоп в обратна посока.

Мъжете забелязват подобни инциденти с дрехите и миризмите, да не говорим за изисканите джентълмени. Никой не иска да се докосва до „пацулана“.

Не всички дами имат финансовата възможност за луксозни чеизи и маркови парфюми. Но когато една дреха е чиста, а жената полага грижи за хигиената си, това веднага проличава. Както е казано: „Хубавия кон и под скъсания чул си личи“.

4. Лошият дъх

Хигиената на устната кухина е важна част от ежедневието. Пасти за зъби с траен ефект, освежители за уста и какви ли не консумативи за поддържане на хигиената на устата и премахване на лошия дъх заливат пазарите. Колкото и да е закъсала финансово една дама, то грижата за устната кухина е от особено значение приоритет.

Хванал нотка на воня от устата, мъжът определено ще бъде отблъснат от идеята да продължат заедно напред. Да не говорим за изгнили, пожълтели и изпочупени зъби. Много мъже се влюбват първо в усмивката на една жена.

Какво може да отврати един мъж на първа среща?

5. Изобилие на груби, нецензурни думи в речта

Жената е нежно създание. Грубостта, безобразието и циничният „тираджийски“ речник ще отблъснат мъжа от една жена. Не всички мъже харесват подобен начин на общуване. Да не говорим, ако всичко това е гарнирано и с умствена ограниченост и елементаризъм!? Картината е повече от грозна!

Кой мъж иска да има до себе си парцалива простакеса с лош дъх и хамалско поведение? Засега ще спрем дотук! Но изброените 5 причини не са за пренебрегване нито от едната, нито от другата страна.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.