Кама Сутра в колата

В колата можете да правите не само мисионерската, но и други подходящи позиции, с които можете да достигнете до страхотно сексуално изживяване.

Трябва просто да се настаните по правилния начин и… всичко ще се получи прекрасно.

Преди да започнете тестването обаче, уверете се, че колата е изключена, в противен случай приключението няма да бъде приятно. Също така, ако е възможно, поставете чиста кърпа или одеяло върху седалката. И не забравяйте да намерите уединено място, ако не искате да бъдете прекъснати на най-интересното място.

1. Обратна ездачка

Кама Сутра в колата: идеалните пози

Тази поза може да се извърши на задната седалка, ако наклоните напред облегалката на седалката пред вас. И двамата партньори могат да използват облегалката като опора – ще бъде по-удобно.

Предимства
Докато жената контролира целия процес, мъжът получава удоволствие.

2. Седяща поза

Поза, подобна на предишната, но по-компактна. По-добре да я направете на задната седалка.

Предимства
Предимствата на предишната позиция, както и повече възможности за допълнителни ласки. Тази поза е идеална за жените, тъй като им позволява много лесно да достигнат до оргазъм.

3. Въртележка

Кама Сутра в колата: идеалните пози

В класическия вариант мъжът седи в поза лотос, жената се намира отгоре и го е обвила с краката си. Ако се откажете от сплитането на долните крайници, тази позиция може да се повтори и в автомобила.

Предимства
Въртележката – интимна и чувствена поза, идеална за бавен секс. Ако не бързате, е напълно възможно да я включите в сексуалния си маратон и да я редувате с по-активни позиции.

4. Ездачка

Позицията, в която жената е отгоре е доста лесна за изпълнение на задната седалка. Ако вържете ръцете на партньора си с предпазен колан, тогава изживяването ще стане още по-интересно.

Предимства
Пълен контрол за нея, почивка и красива гледка – за него. Тази поза е любима и на двата пола. Жените могат да контролират положението, а мъжете пък имат пълен достъп до всички извивки за наслада, а и могат да си почиват и след това да продължат с още по-интересни позиции.

5. Лъжички

Кама Сутра в колата: идеалните пози

Още една поза, която не е сложна за изпълнение на задната седалка.

Предимства
Достатъчно спокойна и удобна позиция за двамата партньори. Освен това, в тази позиция има по-малък шанс да ви видят.

6. Цар на пътя

Оралната любов е неувяхваща класика. Основното нещо – бъдете внимателни: не трябва да правите това на пътя, защото можете да имате неприятности в мига на върховна наслада.

Предимства
Названието говори само за себе си: партньорът наистина ще се почувства като цар на пътя.

7. Кучешка поза

Кама Сутра в колата: идеалните пози

Тази позиция може да се извърши не само на задната, но и на предната седалка, ако накланяте гърба.

Предимства
Дълбоко проникване, възможност за допълнително стимулиране и, разбира се, необуздана страст.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.