7 трика за привличане на женския поглед

Тялото на жената е истински шедьовър, който Бог е създал, за да носи радост на срещуположния пол.

Много дами се питат кои части на тялото им съблазняват мъжа, за да поработят върху тях, и да ги направят съвършени.

Е, ясно е, че всичко е въпрос на предпочитания, но статистиката дава няколко общи отговора на този въпрос. Тук са шестте най-често споменавани части на женското тяло, които привличат мъжете.


1. Очите винаги са представлявали интерес

Очите са едно от първите неща, които мъжът гледа в жената. Погледът на жената казва много за нейните намерения спрямо вас. Много често дамата използва именно очите си, за да флиртува, както и да демонстрира неприязън. Това е и причината очите да са толкова важни за силния пол, който знае как да разчита различните сигнали, които жената дава чрез тях.

2. Гърдите определено са предпочитани

Женската гръд подлудява мъжа. Красивите гърди са не само секси, но и напомнят, че жената е преди всичко майка. Интересното е, че не само големите гърди се харесват на мъжете, тъй като има такива, които предпочитат по-малките и закръглени форми.


3. Дългите крака и сексуалното им въздействие

Немалко мъжкари обичат да гледат жени с дълги крака, тъй като те им въздействат възбуждащо. Силният пол наблюдава както краката, така и бедрата, така че дамите могат да ги подчертаят, ако искат да спечелят някого. Дългите крака в комбинация с подходящата поличка и жартиери влияят на психиката на мачовците и те са готови на всичко, за да спечелят жената.

4. Коремчето и пъпчето също са възбуждащи

Не е случайно, че в ежедневието виждаме много жени, които носят потничета, за да демонстрират своето гладко коремче и възбуждащо пъпче. Много дами споделят за големия интерес, който интимната им половинка проявява по време на секс към тази част на тялото. Възбудата става още по-голяма, ако пъпа е подчертан с пиърсинг, който стои много секси.

жена

5. Косата предизвиква горещи емоции и страст

Мъжете са различни и си падат по-различни коси. Някои предпочитат блондинки, а други брюнетки. Трети пък имат фантазии с червенокоси или… къдрави дами без значение от цвета. Косата е и ще бъде онази част от дамското тяло, която винаги ще събужда интерес у силния пол. От векове насам жените поддържат своите коси, за да се харесват на своите приятели и съпрузи.

6. Шията играе важна роля

На последно място, но не по важност, трябва да прибавим женската шия, която мъжът обича да хапе и целува. Шията е онази зона от нежното тяло, която придава повече женственост и еротика. Ако жената има хубава шия, то тогава е добре да я подчертае, с красив сребърен или златен накит.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.