Какво да правите когато се влюбите в обвързана/ омъжена жена?

Е, за жалост няма такава книга, но пък има интернет! Аз съм на мнение, че едно време на нашите прадеди им е било много по-трудно да разбират какво искат техните жени, затова е имало и такова разделение на половете.

Но откакто дамите имат право на глас и техният глас със сигурност се чува по-силно от мъжкия, е доста трудно да се разбере какво искат те. По тази тема може наистина да се изпишат безброй дебели книги, но отново няма да бъдат точни фактите.

Всяка жена има индивидуални изисквания към мъжкия пол. Шарен свят, както са казали хората. Затова за всеки влак си има пътници. В този въпросник можете да откриете някои общоприети факти, които, разбира се, е възможно да не се отнасят за вас или за вашата половинка, защото всяка жена има свой собствен вкус за мъже.


Летните флиртове - приятни и полезни

От какво са по-привлечени жените?

1. – Хубаво лице

2. – Добро сърце

По принцип, зависи! Това със сигурност ще бъде по-честият отговор, който ще виждате. Атрактивността е фактор, който обикновено много привлича жената на първо място, но добротата е това, което я задържа наоколо. Особено за дългосрочни взаимоотношения.

Кое хваща първо окото?

1. – Красива усмивка

2. – Здраво телосложение

Тревожете се по-малко за вдигането на тежести във фитнеса и повече за хигиената на устата си! Жените казват, че привлекателната усмивка е едно от най-важните физически качества, което търсят в мъжа на мечтите си, последвано от очите.

На какво да наблегнем?

1. – Богата обща култура

2. – Богата сметка в банката

Ключът е интелигентността. Парите са страхотна сила, която всеки човек иска да притежава, но те имат своя край, ако се харчат безразборно. Когато си умен и начетен, хем ще привличаш повече женското внимание, хем ще имаш по-голям шанс за по-високо заплатена работа. Не пренебрегвайте образованието си.

Какъв тип мъж е по-вероятно да бъде харесан?

1. – Високите мъже

2. – Трениращите мъже

Тук може по-ниските малко да се разочароват, но проучвания показват, че жената винаги ще бъде привлечена от по-високите мъже, дори и те да са слаби и да нямат тренирано тяло. Височината просто цял живот е показвала сила, дори и в Средновековието. Затова и в гръцката митология винаги боговете са описвани три-четири пъти по-високи от обикновените хора, сред които живеели.


Какво е по-вероятно да бъде простено?

1. – Да закъснееш

2. – Да си немарлив

Всъщност, закъснението за среща се счита за едно от най-отблъскващите неща. Въпреки това не злоупотребявай с немарливостта. Просто да сте леко неорганизирани няма да бъде толкова отблъскващо, колкото да закъснявате.

Кой е по-вероятно да получи шанс са среща?

1. – Някой настоятелен мъж

2. – Някой спокоен мъж

Очевидно ще бъде по-настоятелният. Няма лошо да питате жена всеки ден в продължение на две седмици как е минал денят ѝ, но в същото време в личните ѝ съобщения може да се промъква някой, който всеки ден я кани навън. В началото някои жени може и да се стреснат от прекалената настойчивост у мъжете, но в последствие високото либидо едва ли ще ѝ пречи.

Кое е по-секси?

1. – Да изглеждаш „секси“

2. – Да имаш чувство за хумор

Понятието „секси“ е твърде обективно и зависи от вкусовете на отделните хора. Затова не веднъж сме си говорили за чувството за хумор и какъв добър приятел на мъжа може да бъде то. Не забравяйте, че когато можете да накарате една жена да се смее, то тя ще иска да прекарва времето си с вас, за да ѝ помагате да се отърси от тежкия работен ден, който е имала.

Това е една малка част от някои общоприети неща, които да бъдат в помощ на силния пол. Отново искам да повторя, че всичко е индивидуално и в живота няма „перфектен“ мъж или „перфектна“ жена.

Нещо, което сте правили с бившата си с удоволствие, новата ви приятелка може да ненавижда. Затова бъдете себе си, не попадайте в пропастта на прототипите, предлагащи се от интернет или инфлуенсъри, карайте го по-полека.

На жените, които търсят истински взаимоотношения и искат да създават семейство, им трябва сигурност, доверие и грижа. Не е нужно да изглеждате като Дуейн Джонсън или да имате банковата сметка на Марк Зукърбърг.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *