Учени: Сексуалните ни навици зависят от поведението на майките ни

Вечният въпрос – къде е границата между приятелството и любовта? Може ли да се влюбите в най-добрата си приятелка и то например 7 години, след като сте се запознали? Има ли бъдеще такава връзка или е обречена? Повече приятели или любовници сте?

Повярвайте ми, от личен опит знам, че да се влюбиш в най-добрия си приятел е напълно реална възможност.

Обикновено в едно приятелство между мъж и жена винаги единият (а понякога и двамата) имат и романтични чувства. Това почти никога не завършва добре – приятелството се разваля и участващите в тази ситуация са дълбоко наранени.


Кои храни и напитки пречат и помагат на потентността?

Да, обаче има и друга страна на монетата, както се казва, в която двама души са най-добри приятели дълги години, разчитат един на друг, винаги са заедно и колкото и да им се струва странно на околните – нямат чувства от любовен характер. Поне през първите години на приятелството. Наистина е странно, но не е невъзможно.

А сега, мъже, си представете, че сте в тази ситуация и изведнъж усещате, че започвате да ревнувате вашата най-добра приятелка. Изпитвате силна болка и липса, когато нея я няма до вас. Искате да прекарате всяка секунда с нея (е в рамките на нормалното). И тогава ви светва лампичката – вие сте влюбен в най-добрата си приятелка. Оказва се обаче, че и тя ви обича. Какво по хубаво от това?


Много хора смятат, че тези години, в които сте били само приятели са загубени и е можело вече да имате деца, да сте женени… Да, ама не. Първо всяко нещо идва с времето си. И второ не е ли най-стабилната основа за здраво семейство именно това, че с жена ви първо сте били най-добри приятели. Това предимство е много ценно според мен.

В началото на романтичната ви връзка не се страхувате, че тя може да ви нарани, защото я познавате достатъчно добре, знаете какво харесва и какво не, дори доста малки караници, които много двойки имат в началото, вие сте ги изчистили още като приятели.

Ако имате късмета с любовта на живота ви да сте и най-добри приятели, то вие наистина сте родени под щастлива звезда. Приятелството в романтичната връзка дава много предимства, извън изброените горе. Това ви дава освен повече в любовта, до голяма степен запазвате и своята индивидуалност – например да излезете с приятелите си от детинство, без да се налага да взимате жена си с вас, защото тя ви разбира и си има и нейните приятелки, с които иска да се види, без да се налага да се сърдите или да ревнувате.

По мои лични наблюдения любовта между най-добри приятели е стабилна, сигурна, вълнуваща, защото вече гледате най-близкия си човек с други очи. Тя е истинска благодат, която пожелавам на всеки. За това, мили мъже, не се плашете от чувствата, които изпитвате към най-добрата си приятелка, защото това може да се окаже любовта на живота ви.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *