Нещата, които не трябва да правиш в леглото
Евтини самолетни билети

Има някои неща, които ще накарат повечето жени да си съберат бельото, което така страстно и старателно си свалил от тях, да се облекат и да изхвърчат от спалнята ти.

След което да посветят живота си на това да те избягват.

Ако не искаш съседите ти да се оплакват от писъците на бягащите от апартамента ти жени, виж някои неща, които е по-добре да не правиш в леглото:


1. Никога не я карай да ти казва „татенце“!

Може би не го казах достатъчно ясно. Имах предвид НИ-КО-ГА.

Сигурно има жени, за които това е приятно, въпреки че, честно, не мога да си го представя. Тези жени обаче, ако изобщо съществуват, са толкова малко, че шансът да си попаднал на една от тях е също толкова голям, колкото да тръгнеш с модел на Victoria’s Secret. (Не че никоя от тях не би те взела, просто фотосесиите им на Петте кьошета не се случват всеки ден.)

Та, с две думи, не го прави. Не е готино, не е приятно и не те прави секси. Жените не искат да асоциират мъжа, с когото се канят да правят секс, с баща си. Дори и на шега.

2. Не прекалявай с мръсотиите

Повечето жени обичат да им говориш мръсотии, обаче все пак е добре да уцелиш времето, мястото и степента. Недей да започваш с най-откровените неща, за които се сещаш. Първо прецени доколко подобни неща ѝ харесват и напредвай полека. Ако усетиш, че не ѝ е приятно, просто спри.

3. Не ѝ разказвай всичките си фантазии

Споделянето на фантазии може да е много секси, ако обаче не се увлечеш. Разказвай ѝ за нещата, които ти харесват, но никога, НИ-КО-ГА не й разказвай за фантазии, които включват други жени. Истински или въображаеми – няма значение. Има ли друга жена във фантазията, запази я за себе си.


4. Недей да ставаш груб

Има двойки, които си се кефят на груб секс, само че за да е приятно и за двамата участници, е необходимо да има съгласие и правила. Иначе казано, ако не сте достатъчно близки в леглото и ако не сте обсъдили предварително докъде ще стигнете, недей да прибягваш до връзване, нашляпване, скубане на косата ѝ и т.н.

5. Недей да вадиш секс играчките още първия път

Секс играчките са забавна добавка към креватните упражнения, обаче не е добра идея да вадиш арсенала си още на първия ви път заедно. Както и на втория.

Подобно на повечето неща в секса, и играчките са нещо, с което не е добре да се започва директно. Първо изчакай да се сближите в леглото, след това внимателно проучи отношението й и чак тогава, ако прецениш, че тя е навита за нещо такова, можеш да го приложиш на практика.

Не е трудно

От всичко казано дотук някой може да си помисли, че жените са капризни и трудни за задоволяване. Съвсем не е така. Стига да не правиш нещата, които ще я ужасят, и да забелязваш нейните знаци в леглото, всичко би трябвало да е наред.Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.