Няколко идеи как да ѝ предложите брак
Евтини самолетни билети

И така! Взели сте пръстен, избрали сте място…

Класиката е вечеря, свещи и шампанско и повечето мъже предпочитат този начин. По-изобретателните биха поднесли предложението с хубав десерт, да речем в специална шоколадова роза.

За по-смелите обаче атмосферата ще е по-различна. Планина, гора, огън и предложение в нетипична среда – на фона на шумен водопад и пръстен в кутийка от безалкохолна напитка, надписана с нейното име. Под звездите, луната и горските звуци на дивата нощ.


Няколко идеи как да ѝ предложите брак

За истинските любители на нетипичните изживявания – още една идея. Предложение за брак на рок концерт. Заведете или по-скоро поканете половинката си на рок концерт – на любима и известна група. И когато атмосферата достигне кулминация, паднете пред нея на колене, извадете червена кутийка и ѝ предложете. Повярвайте, тя ще го запомни.

Ако и двамата си падате по зимните спортове ето още една идея за вас… Заведете приятелката си на хубав ски курорт и ѝ предложете, докато правите нещо екстремно – карате ски или сноуборд. Изпишете името ѝ в снежните преспи и гарантирано това ще я направи невероятно щастлива, защото ще е истинско.

Няколко идеи как да ѝ предложите брак

Дали на брега на морето, в автосалон, на рали или езда… можете да направите предложението за брак интригуващо преживяване. На кино, в театър, на спортно събитие – щом сте взели това важно решение, идеи и начини има много.

Може да направите предложението по-оригинално в антикварен магазин или музей, да се качите на някой мост и да ѝ предложите и скок с бънджи, да заровите бутилка с любовното предложение и пръстена на някой пуст плаж.

Направете този момент специален, защото е ваш. И най-вече защото сте решили да свържете живота си точно с този човек. И защото тя е избрала вас.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.