мъж

Учени от университета на Гьотинген анкетираха жени от 180 държави, за да установят кои са най-важните физически черти и особености на характера, които те търсят у потенциалния дългосрочен партньор, съобщи в. „Daily Mail“.

Проучването „Насоки към идеалния партньор“ показа, че жените по света търсят различни качества у мъжете. Мъжката черта, която вълнува жените навсякъде по света, е любезността.

Италианките се интересуват най-много от предишните им сексуални подвизи. Американките искат да знаят каква религия изповядват, японките – колко печелят, бразилките – какви са политическите им възгледи.


За повечето европейки финансовата сигурност не е толкова важна. Най-малко от нея се интересуват французойките. Европейките не държат и на образованието. То е важно най-много за колумбийките, мексиканките и бразилките.

Що се отнася до външния вид, това е височината – 90 процента от анкетираните се интересуват от нея. Следват приятната усмивка и очите. Повечето жени обаче не се вълнуват толкова много от тялото. От размера на пениса се интересуват само тези с по-богат сексуален опит.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.