Разработиха спрей срещу кавги
Евтини самолетни билети

Развитието на науката ни помага да живеем колкото се може по-добре. Неотдавна учените откриха лекарство срещу изневяра, а вече има и спрей срещу кавги. Пръскате, когатo стане напечено, и от скандалът утихва.

Може да звучи малко като фантастичен филм, но спреят е пълна реалност. Вълшебното му действие са дължи на хормона окситоцин, който се съдържа във флакона.

Той влияе еднакво ефективно върху двата пола, макар и да им въздейства по различен начин. Жените се успокояват, а мъжете стават по-чувствителни заради това вещество. В такова състояние те заравят томахавките.


Препаратът е изпробван успешно върху 20 семейни двойки на възраст до 50 години. Те били разделени на две групи. Всяка от тях е трябвало да си спомни някаква преживяна конфликтна ситуация, като целта била да се предизвика спор между партньорите.

След разгарянето на кавгите, участниците от първата група били напръскани с окситоциновия спрей, а членовете от втората група били напръскани с плацебо. За кратко време хормонът успял да потуши спора между двойките от първата група, докато партньорите от другата продължавали да спорят.

Откривателите на спрея съветват той да се ползва, колкото се може по-често, поне по две причини. Първата се крие в неговото успокояващо действие, а втората в благоприятния му ефект върху сексуалния живот на партньорите.

Под влиянието на хормона се засилва сексуалното желание, а с това се подобрява интимният живот на партньорите. Повече секс значи повече хормони щастието.Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.