8 неща, които жените търсят в един мъж

Вълнението на първа среща с жена лесно може да ни изиграе лоша шега.

Със сигурност ви идват по една-две истории на ума, в които сте се изложили, защото твърде много сте се притеснявали на първата среща или просто сте имали неловка ситуация с потенциалната половинка.

За да изпитаме вашите теории за перфектното отношение на първа среща, сме ви приложили тест, който накрая да обобщи и вашето мислене. Ако сме ви заинтригували, продължавайте да четете по-надолу!


Отивате на среща, всичко е прекрасно, вечеряте в страхотен ресторант, идва време да тръгвате, но на вас ви се иска срещата да продължи. Как бихте процедирали?

1. Предлагате да останете още в ресторанта, не искате да си тръгвате и затова удължавате срещата?

2. Местите срещата във вашия апартамент, каните дамата на по питие след вечерята?

Е, как отговорихте на първия въпрос? Ако сте на 16, да, сигурно ще е много вълнуващо да останете на празна маса в ресторанта, но истинското удоволствие идва в по-уютната среда, няма нищо срамно в това да поканите дамата в дома си, да се опознаете на по-тиха обстановка. Разбира се, направете го без да стряскате жената, че ще я отвлечете, бъдете джентълмен. Покажете и, че може да е сигурна с вас още от първия път, в който се виждате насаме, няма нищо по-привлекателно от това.

Тръгвате към вашия дом и започвате наум да си мислите, че като дамата види изчистения ви апартамент, ще се стресне и ще си помисли, че всичко това е било планирано, за да я вкарате в леглото. Какво ще правите сега?

1. Обаждате се на съседа от долния етаж да се качи да разхвърли малко дрехи по земята, за да може като влизате да се извините за безпорядъка и тя да види, че не сте очаквали гости?

2. Не правите нищо и избутвате тази странна мисъл назад в съзнанието си?

Моля ви, бъдете пораснал мъж, а не тийнейджър. Жените обичат отговорни и самостоятелни мъже, естествено че дори ще се впечатли, като види, че сте си подредили. Даже, докато пътувате натам ще бъде в плюс за вас да се сетите, че нещо е разхвърлено и да се обадите на съседа да подреди, отколкото обратното. Планирането и чистенето не означава, че задължително сте очаквали жена, а напротив, доказва мъжественост.


Влизате, настанявате се удобно на дивана, обстановката е приятна и уютна. Наливате си по едно голямо уиски и искате да завържете по-интимен разговор, но нещо липсва за началото. Що е то?

1. Приятна музика за атмосфера?

2. Решавате да почетете малко поезия за по-романтична обстановка?

Ама да не живеем в XVII век! Разбира се, че ще пуснете музика. Изобщо не си и помисляйте за книги, било то поетични или приказки, освен ако не искате потенциалната ви половинка да заспи на дивана и да продължите с уискито си сам. Има време за доказване на обща култура и интелект, няма нужда да се отегчавате с книги в края на вечерта. Още не познавате добре човека, не знаете дали изобщо обича да чете, така че какво по-добро начало на разговора от това да обсъдите любимите си песни и изпълнители.

След като всичко е вървяло по вода, настъпва леко, неловко мълчание. Как да го прекратим?

1. Сещате се за някой виц на дядо ви и го разказвате?

2. Небрежно споменавате, че искате да правите секс с нея?

Намали темпото, приятел! Да, може да усещате искрите във въздуха и да те на 100% сигурни, че тази жена иска да имате по-задълбочено продължение на вечерта, но никога не можеш да предположиш какво със сигурност се върти в главата на една жена. А и ако не си експерт в разпознаването на знаци и флиртуване, може да загубиш всякакъв шанс за втора среща с нея. Разкажете виц, посмейте се заедно, може пък и тя да се сети за някой. Смехът е ключът към щастието, покажете чувство за хумор.


Както си стоите приятно, насаме, чуваш шум от другата стая и се сещаш, че си забравил да предупредиш съквартиранта си, че ще водиш някого у дома.

Не, тук дори няма да дам възможност за избор, това е недопустимо, мъже. Когато каните жена вкъщи, задължително се уверявате, че мястото не е заето от съквартиранта ви или майка ви. Никоя дама не е длъжна да се сблъсква с ваши приятели и роднини на първата ви среща, така че избягвайте тези неловки ситуации и за ваше добро.

Изпълнили сте всички правилни стъпки досега, всичко върви по план и вече сте сигурен, че трябва да действате.

1. Целувка на дивана?

2. Предложение за спалнята?

Говорихме вече за прибързаните решения, целунете я леко, не настоятелно и в никакъв случай не предлагайте преместване. То ще дойде от само себе си, ако изобщо още на първата среща се случи. Все пак искате да предразположите нежната половинка да ви хареса, да покажете, че сте интелигентен джентълмен, а това да не я карате да се чувства лесна мишена е една от най-стратегическите ви стъпки.

Сега вече, когато сте видели, че тя е отвърнала с ентусиазъм на целувката, можете заедно да изберете как да процедирате. Все пак, ако изглежда изненадана, предложете да и повикате такси до вкъщи и я поканете на среща след няколко дни отново. Не забравяйте, за да спечелите една жена за дългосрочни взаимоотношения, трябва да бъдете уверени, дисциплинирани и леко недостъпни. Успех!
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.