мастурбация
Кадър от филма "Американски пай"
Евтини самолетни билети

Преди време телевизионният евангелист Мучахид Чихад Хан предизвика истински социален взрив в Турция с твърдението си, че мъжете, които мастурбират, може „да срещнат забременена ръката си в отвъдния живот“.

Естествено думите му предизвикаха вълна от закачливи коментари в социалните мрежи и едва ли някой ги е приел на сериозно.

По данни на изследване, проведено през 2010 година, 94% от мъжете си признават, че мастурбират редовно (при дамите процентът е 85%). По-любопитно е обаче, че хората, които имат редовен сексуален живот мастурбират по-често в сравнение с тези, които имат проблем с намирането на сексуален партньор.

Макар на всички да е ясно, че мастурбацията може да помогне на човек да се освободи от стреса и нервното напрежение, тя също така може да бъде заплаха за нормалното функциониране на тялото. Учените вече са открили отговорите на въпроса по колко пъти седмично човек може да мастурбира. Според тях мъжете не трябва да мастурбират повече от три пъти в седмицата.

А прекалената мастурбация може да има доста негативни ефекти върху тялото. Вече е доказано, че мъжете се състаряват по-бързо, ако мастурбират повече от шест до седем пъти седмично.

Е, момчета, ако и вие сте на ръба на това да се превърнете в рекордьор по „о’лабване“ и често ви се случва да отдавате цялото внимание на себе си, следващите редове са за вас. Ето 10 доказани вреди от мастурбацията при мъжете.

10 доказани вреди от мастурбацията при мъжете
Кадър от филма „Призови ме с твоето име“

1. Загуба на енергия

Мастурбацията отнема много енергия. Липсата на енергия е резултат от прекомерна мастурбация.

2. Зависимост

Пристрастяването към нея също води до биологични промени в организма. Според едно от последните изследвания, мъжете, които мастурбират прекомерно, се смятат за вид наркомани.

3. Ерективна дисфункция

Ерективната дисфункция е най-забележимата страна на ефектите от мастурбацията.

Пълния списък с 10 доказани вреди от мастурбацията при мъжете
вижте в сайта
© 10-те най.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.