жена
Евтини самолетни билети

Мъжкото съсловие харесва ниските жени от дълги години насам.

В повечето случаи мъжът не пропуска възможност да се запознае с миньонче, тъй като му е симпатично, а и го привлича сексуално.

Каква е причината силният пол да се заглежда в нисичките дами, ще прочетете в следващите редове на тази статия, където ще обърнем повече внимание на тази важна тема.


Миньончетата изглеждат по-млади и енергични

Нисичките жени имат своите предимства, тъй като ръстът им придава по-млада визия, а в същото време са много пъргави и енергични. Мъжете знаят това и го прекарват през призмата на своите сексуални фантазии. В този ред на мисли интересът ни към миньончетата е напълно оправдан. Да, може би, ако попитате някой ваш приятел какви жени предпочита, то той ще каже, че харесва високи и стройни дами, но в същото време си мечтае за нисичко момиче.

Ниската жена провокира защитника у мъжа

Да имаш „джобно гадже“ е много добре, тъй като ще усетиш, че ти си човекът, който трябва да го предпази от нещастия и злополуки. Ниският ръст и крехката физика задействат отговорността у мъжете и те влизат в ролята си. В момента, когато миньончето попадне в обятията ви, ще се почувствате много важен и ще бъдете гард на малката и сладка жена. Природата казва думата си и силният човек влиза в своята роля, както следва да бъде.


Мини дамите прекарват повече време с партньора си

Не е тайна, че мини дамите, са много привързани към своите интимни партньори. Те обичат силно и им обръщат повече време. Ето защо, уважаеми господа, не е напразно, че харесвате ниски жени. Те винаги ще бъдат до вас, понеже чувстват присъствието ви и разчитат на вашата подкрепа. За това свидетелстват психолозите, които имат преки наблюдения върху отношенията на силните и високи мачовци с миниатюрните и красиви момичета и жени.

Свързват ги с любими звезди

В световен мащаб са известни немалко ниски на ръст певици и актриси. Те обаче са сред най-секси дамите, за които мъжете мечтаят. Списъкът с имена е много дълъг, а сред тях попадат Кристина Агилера, Шакира, Кайли Миноуг, Марая Кери, Ева Лонгория и много други. Мъжкарите са луди по тези звезди и е напълно нормално да фантазират за тях. Разбира се, те виждат в своите приятелки именно тези популярни личности и ги асоциират с тях.

В обобщение

Мъжът харесва миньончета и това няма да се промени. Естествено, всеки има своите вкусове, така че не искаме да се натрапваме мнението си. По-скоро написахме тази статия, за да ви провокираме да си помислите, дали и вие тайно не си мечтаете за някоя нисичка секс бомба…Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.