Защо мъжете харесват властни жени?

Нови изследвания показват, че силната част от човечеството си пада по властни жени, които контролират ситуацията.

Дълги години в книгите пишеше, че мъжът е водещият в една връзка и на него падат повечето отговорности, докато жената е нежно създание, което представлява слабия пол.

Всички тези твърдения обаче взимат обрат, както и сами можем да забележим към наши дни. В съвременният живот, не е чудно, че жената може да доминира и това се приема за нормално.

Каква е причината?

Едва ли ще срещнете истински мъж, който да си признае, че предпочита дамата до него да води връзката. Мъжът не обича да губи и да го отъждествяват като слаб човек, така че трябва “да изпие много вино“, за да си каже истината. Главната причина за харесването на властни жени се крие в решителността на нежната половина. Всеки мъж би бил доволен от това да стои настрана от дребните ежедневни проблеми, когато има някой друг, който да му върши работата перфектно.

Разбира се, когато една жена взима бързи решения, е симпатична на мъжкарите, защото те не са длъжни да слушат постоянно мрънкане от сорта на това „Ох, каква рокля да облека?“ или „Ще хареса ли майка ми подаръка ни за рождения ѝ ден“. Колкото по-бързи и екзактни решения взима жената, толкова повече ангажименти падат от плещите на мъжа, а какво по-хубаво от това за него.


Доминиращи жени в сексуален аспект

Мъжете си падат малко мазохисти, а за това свидетелстват множество книги и списания, които разглеждат интимните отношения между половете. В перверзните си мечти силният пол си мисли за наказания, връзвания, леко пошляпване и прочие. Може би ще си кажете, че тук става дума за садо-мазохизъм, но не е точно така. Просто психиката на мъжа включва подобни мераци и симпатии към доминиращите жени и има редица доказателства за това.

Образът на жената тип строга господарка с кожени ботуши, маска и камшик винаги е бил, в основата на сексуалните фантазии на голям процент от силната половина. Няма да се учудим, ако част от нашите читатели също са изпитвали желание да експериментират такъв вид поведение по време на секс с любимата жена. В никакъв случай обаче не можем да съдим строго този вид фантазиране на силните на деня, защото те просто отговарят на повика на психиката си.

Какво искат да чуят жените?

В обобщение

По-горе разгледахме причините мъжете да си падат по властни жени, като обърнахме внимание на чисто социалните фактори, както и на интимните такива. Не е срамно да си падате по лошите момичета, така че няма смисъл да го криете. Бъдете открити и взимайте от живота с пълни шепи. С надеждата, че статията ни е предизвикала интерес у вас, се разделяме и ви желаем всичко най!
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.