скандали

Харесването е субективно, така че няма гаранция, че ако мъжът харесва една жена, то това винаги е равно на любов.

Защо мъжете напускат харесваните от тях жени, можете да разберете по-долу в тази статия, където ще ви представим най-честите причини за това представителите на силния пол да си тръгнат, без да има видима причина или обяснение.

Разбира се, не всички мъже постъпват по този начин, но по-голямата част от нас действаме така и имаме подобна практика…


Той не е влюбен

Да харесваш е много разтегливо понятие. Едни харесват начина на обличане на жените, други пък определени части от тялото, трети харесват характера и така нататък. Достатъчно ли е обаче всичко това да се превърне в любов, е тема на дълъг разговор, при който има различни гледни точки. Много мъже ще тръгнат с една жена, тъй като има страхотно чувство за хумор. Но… един ден може и да се отдръпнат с аргумента, че им трябва време за размисъл. Това по всяка вероятност се дължи на друга жена в живота им, в която са се влюбили и желаят да изкарат живота си с нея.

Страх от обвързване

Мъжката страх от обвързване е пословична… Идва един момент, в който той спира да прави комплименти на дамата, спира да носи цветя и изглежда студен в отношенията. Това може да се дължи на страх от задълбочаване на връзката. Да, наистина харесва половинката си и нейната компания му е приятна, но това не е достатъчно за нещо по-сериозно. И така, след като премине даден период от време, мъжът започва да си търси различни поводи и извинения, за да не се среща очи в очи с жената до себе си.

секс

Търси нови предизвикателства

Мъжът е ловец и приема живота като състезание. Много често една връзка не му стига, за да задоволи потребностите си. И тук дори не говорим само за секс, но и за признание от интимната половинка, изтъкване на качествата му и пълно покорство. В случай, че жената до него не му дава всичко това, то може да очаква раздяла, защото пред него има нови предизвикателства и „мачът“ трябва да бъде спечелен. Това може и да не е най-добрият довод, но пък върши работа в много случаи.

Не иска да я нарани

Немалко представители на силния пол познават характера си, който окачествяват като сприхав или така наречената „джаста-праста“. Те осъзнават, че за жената в живота им са добър човек и искат да ѝ угодят, но в същото време залитат по флиртове, събиране с компании, купони и прочие. В този ред на мисли този тип мъже могат да си тръгнат, за да не разочароват и наранят. Най-често те ще го кажат в прав текст, така че половинките им да разберат причината и да я приемат по-леко.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *