Защо повечето мъже харесват блондинки?

Много брюнетки си задават въпроса защо мъжете харесват блондинки, вместо да предпочетат техните красиви черни коси.

Истината е, че русите мадами винаги са привличали силния пол с атрактивната си визия.

На какво се дължат мъжките предпочитания към блондинките, можете да разберете, ако прочетете тази статия, която посветихме на тази важна тема.


Мъжът в ролята на закрилник

Русокосите красавици имат по-детска визия, която провокира усещане за невинност. Мъжът винаги е бил в ролята на закрилник и това е една от причините да бъде привлечен от блондинките. Русата коса създава усещането за повече младост и свежест, а това е добре дошло за мачовците, които търсят „крехко агнешко“ и го свързват с различни фантазии.

Разбира се, младото излъчване на блондинките, не е единствената причина за интереса към тях. Има и още неща, които карат представителите на силния пол да симпатизират на светлокосите мацки. Какво им е толкова специално на тези жени, ще научите малко по-долу.

Блондинката е рядко срещана в България

В повечето случаи в България срещаме изрусени жени, отколкото натурални блондинки. Ето защо, когато мъжете видят истински рус ангел, насочват погледа си към него. Русокосите дами са по-характерни за скандинавските страни, отколкото за нашите географски ширини, тъй че ако видим естествено руса дама, не можем да не и направим комплимент и да не отбележим нейната атрактивна визия. Това е напълно нормално и едва ли може да учуди, когото и да е.


Най-известните секси дами са блондинки

Мъжът свързва блондинките със своите симпатии към различните певици и актриси, които също са с руса коса. Не е тайна, че повечето от известните секси дами са русокоси. Примери можем да дадем много, като сред тях са Памела Андерсън, Мерилин Монро, Мадона, Клаудия Шифър, Бриджит Бардо и много други. Техните филми, песни и артистични изяви, се помнят от поколения мъже, които асоциират всяка хубава руса жена със своите любими звезди. Да не говорим, че в повечето филми за възрастни, главните актриси са именно блондинки.

Няколко думи в обобщение

Мъжете харесват русото и това не е странно. Просто блондинките излъчват сексапил и разпалват горещи страсти в мачовците. Ето защо брюнетките не бива да съдят строго своите съпрузи и интимни приятели, ако се загледат по русичката съседка, която обича да бъде център на вниманието. Естествено, не може да не признаем, че жените с черна коса също имат своя чар, така че не бива да се чувстват пренебрегнати и да търсят заместители на красивите си коси.Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.