Силиконов или пластмасов калъф за телефон?

Изпратихте sms, но не получихте отговор от нея. В този момент изниква въпросът “Защо тя не отговаря на съобщенията ми“.

Много от вас се тревожат напразно, тъй като липсата на отговор, не значи автоматично, че тя е загубила интерес към вас.

Разбира се, не може напълно да се отхвърли възможността, че не ви харесва… така че ще разгледаме най-честите причини.


телефон

Не обича комуникацията по телефона

Хрумвало ли ви е, че тези sms-и започват да досаждат. Тя може би предпочита живия контакт, отколкото да гледа дисплея на мобилното устройство и уж сладките емотикони. Има вероятност срещата ви да се бави прекалено дълго и това да бъде причина за нейното мълчание. В такъв случай просто се вижте с нея и я попитайте, дали всичко с вас е наред. В немалко случаи ще получите отговор, че е очаквала да я поканите, за да се видите насаме.

Не знае как да отговори на въпроса ви

В зависимост от съдържанието на съобщението жената може да не намира правилния отговор и това да бъде повод за липса на обратна връзка. Имайте предвид, че не бива да отправяте сериозни въпроси по телефона, защото те изискват повече време за обмисляне. Така например, предложение за брак чрез sms изглежда по-скоро нелепо, отколкото романтично.


Няма време да върне съобщение

В случай, че дамата учи или работи, то тогава е възможно да няма време за отговор. Бъдете по-търпеливи, защото не всеки стои пред телефона денонощно и може да откликне на питанията ви. Това не означава липса на чувства към вас, просто напрегнатото ежедневие казва своята тежка дума. При такова стечение на обстоятелствата просто отидете при вашата половинка.

Игнорира ви и не иска връзка

Това е най-лошият вариант. Тя не отговаря на съобщенията, тъй като е загубила интерес към вас и не желае да имате връзка. В такъв случай обаче няма да вдигне телефона при позвъняване и ще се крие, когато отидете да я потърсите на адреса ѝ. Най-доброто решение е да поставите картите на масата, за да се разберете как ще продължите в бъдеще време.

В обобщение

Да, неприятно е, когато не ви отговарят на съобщенията, но пък виждате, че за всяко нещо си има различни причини. В този ред на мисли прибързаните изводи са излишни. И може би е по-добре да се насочите към общуване на живо и поне за ден да забравите за телефона и таблета.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.