Нашите автори

Весела е от онези хора, чието чувство за хумор може да те разсмее до сълзи и да те разплаче до смях. Завършила е право, но всячески се опитва да избягва тази сфера. Работила е в едни от най-гледаните риалити формати като „Big Brother“ и „Фермата“.

Икономист по образование и журналист по призвание. Фен на мощните мотори и бързите коли. Работил е в някои от най-големите електронни медии у нас. Слуша рок и не крие, че сред любимите му банди са The Struts, Sonic Youth и Soundgarden.

Страхил Иванов е един от най-успешните фитнес треньори в България, помогнал на хиляди хора да променят живота си чрез по-добро хранене и тренировки. Той стои зад Facebook страницата Fit with Strahil и фитнес блога Fitbg.net.

Иван е завършил Международни икономически отношения, но познанията му по темата се изчерпват със заглавието на специалността. Философ, простак, болезнено откровен.

Цветина е запален фен на анимационните герои и в свободното си време обича да ги рисува. Играе баскетбол, бокс и футбол. Любознателна, весела и позитивна. Обича да чете и да пътува, като според нея двете са един вид синоними.

Делян (Дидо) Калинков е запален футболен фен, член на българските фен клубове на отборите Нюкасъл и Рома. Обича киното, музиката, историята и литературата. С диплома по Публична администрация в Софийския университет.

Това е Изабел. Изабел Углешова! Обича книгите, музиката, танците, облачното време и хубавото вино. Обича усмивките, смислените дискусии и писането. А всичко ново ѝ е любопитно.

Автентична, уникална личност с купища творчески възможности. Всеки ден подклажда пламъка на своята душа да гори като пише, рисува и се занимава с психология.

Антоанета Дойчинова е преводач-редактор. Автор в електронното списание © 10-те най. Обича пътешествията, хубавата храна, добрите хора, книгите и писането. Не харесва стереотипите и предразсъдъците, особено в литературата.

Янчо Николов е дипломиран журналист и специалист по връзки с обществеността. Завършил е Бургаския свободен университет. Странен, ексцентричен, вглъбен и много мъдър. Идеалист, за неподходящото време и място.

Димитър Беловеждов е автор със страст към писането и дългогодишен опит като копирайтър. Работил е за различни медии и е писал по всевъзможни теми. Собственик на фирма за копирайтинг.

По професия Елена е геолог, но по душа е пътешественичка. Най-голямата ѝ страст са книгите и писането. Когато я обземе вдъхновение, пише стихове и кратки разкази.

Николай е роден в Русе, учи Журналистика във Велико Търново и живее във Варна. Футболен фен на Левски, колкото и да е трудно през последните години. Убеден е, че свободата и свободното слово са едни от най-ценните неща.

Мирослав е фен на моторните спортове, като Ферари и Дукати са му фаворити. Обича футбола и играта на Барселона и Астън Вила. Слуша рок, а любимите му групи са Beartooth, Of Mice & Men, Khanъ, Антифриз. Пише и чете.