Нашите автори

Весела е от онези хора, чието чувство за хумор може да те разсмее до сълзи и да те разплаче до смях. Завършила е право, но всячески се опитва да избягва тази сфера. Работила е в едни от най-гледаните риалити формати като „Big Brother“ и „Фермата“.

Икономист по образование и журналист по призвание. Фен на мощните мотори и бързите коли. Работил е в някои от най-големите електронни медии у нас. Слуша рок и не крие, че сред любимите му банди са The Struts, Sonic Youth и Soundgarden.

Страхил Иванов е един от най-успешните фитнес треньори в България, помогнал на хиляди хора да променят живота си чрез по-добро хранене и тренировки. Той стои зад Facebook страницата Fit with Strahil и фитнес блога Fitbg.net.

Иван е завършил Международни икономически отношения, но познанията му по темата се изчерпват със заглавието на специалността. Философ, простак, болезнено откровен.

Цветина е запален фен на анимационните герои и в свободното си време обича да ги рисува. Играе баскетбол, бокс и футбол. Любознателна, весела и позитивна. Обича да чете и да пътува, като според нея двете са един вид синоними.

Делян (Дидо) Калинков е запален футболен фен, член на българските фен клубове на отборите Нюкасъл и Рома. Обича киното, музиката, историята и литературата. С диплома по Публична администрация в Софийския университет.

Това е Изабел. Изабел Углешова! Обича книгите, музиката, танците, облачното време и хубавото вино. Обича усмивките, смислените дискусии и писането. А всичко ново ѝ е любопитно.

Автентична, уникална личност с купища творчески възможности. Всеки ден подклажда пламъка на своята душа да гори като пише, рисува и се занимава с психология.

Антоанета Дойчинова е преводач-редактор. Автор в електронното списание © 10-те най. Обича пътешествията, хубавата храна, добрите хора, книгите и писането. Не харесва стереотипите и предразсъдъците, особено в литературата.

Янчо Николов е дипломиран журналист, завършил Бургаския свободен университет. Има сертификат по криминалистика от Варненския свободен университет. Странен, ексцентричен и вглъбен. Идеалист, за неподходящото време и място.

Димитър Беловеждов е автор със страст към писането и дългогодишен опит като копирайтър. Работил е за различни медии и е писал по всевъзможни теми. Собственик на фирма за копирайтинг.

По професия Елена е геолог, но по душа е пътешественичка. Най-голямата ѝ страст са книгите и писането. Когато я обземе вдъхновение, пише стихове и кратки разкази.

Николай е роден в Русе, учи Журналистика във Велико Търново и живее във Варна. Футболен фен на Левски, колкото и да е трудно през последните години. Убеден е, че свободата и свободното слово са едни от най-ценните неща.

Мирослав е фен на моторните спортове, като Ферари и Дукати са му фаворити. Обича футбола и играта на Барселона и Астън Вила. Слуша рок, а любимите му групи са Beartooth, Of Mice & Men, Khanъ, Антифриз. Пише и чете.

Любител на социалните мрежи и риалити форматите, Рая е съвременна и любопитна. Студентка по журналистика в СУ, която с малко късмет постига всичките си цели… със затворени очи.

Европейско кино, фотография и Рей Бредбъри. Трите любими теми на Рада. Обича да пътува, но рядко посещава едно и също място два пъти. Фен е на синия цвят и червеното вино… дори и да не е от глухарчета.

Биляна е кукловод по образование. Интересува се от странни, смешни и понякога тъжни, но важни неща. Сред тях са култура, психология, политика, социология и др. Обича да пее, да чете приказки и да се забавлява. За нея журналистиката е начинът, по който е ангажирана с настоящето.

Диана Григорова е студентка, специалност Връзки с обществеността в Софийския университет „Свети Климент Охридски“. Занимава се с дигитален маркетинг. Обича да общува и комуникира с хората. Обича да се забавлява, обожава поезията и четенето.

Станислав е роден и израснал в Благоевград. Студент по „Бизнес администрация“ и „Журналистика и масови комуникации“ в Американския университет в България, на когото съвсем скоро предстои дипломиране.

Станимира Георгиева обича да пише. Фен е на качествената музика и изкуството във всички негови форми. Любител на кафето, готините филми и прекрасните хора.

Анна Аврамова е студентка, специалност „Комуникационен мениджмънт“ в СУ „Св. Климент Охридски“. Тя е свободолюбива по природа, но перфекционист в работата си. Нейна страст са поезията и кратките разкази с неочакван край.

Ивелина обича да чете и да твори. Писането и фотографията са нейна страст. В свободното си време осъществява пъклени планове за щуротии. Разпуска с танци и е винаги готова за приключения.

Александър учи „Журналистика и масови комуникации“ в АУБГ. Фен е на спорта, а любимите му футболни клубове са ЦСКА и Манчестър Сити. Позитивен оптимист е, а това му помага да следва своите мечти.

„Княза“ е млад мъж, студент, бъдещ специалист по Български език и история. За него всяко ново нещо е добре забравено старо, защото всичко в цикъла на живота се повтаря в безкраен кръговрат.

Виктор Любомиров

Виктор е микробиолог и космополитна личност с интереси в коренно противоположни области – от архитектура до екология, от Древен Египет до умните градове на бъдещето, от самолетни катастрофи до медицина, от музика до компютърно програмиране…

Василена Гатева

Василена е завършила „Българска филология“ в Пловдивския университет „Паисий Хилендарски“. Обича кучета, японската кухня и източната литература, зелена храна и филмите на Вим Вендерс. Умерена романтичка и отявлен пътешественик.