Амстердам

От днес отиваме в „Амстердам“, за да разкрием един от най-шокиращите и необикновени престъпни заговори в историята на Америка.

Двама войници, една медицинска сестра, убийство, което твърдят, че не са извършили и конспирация от световен мащаб. Всичко това, но и още, ще се случи в „Амстердам“.

Докато разследващите дишат във вратовете им, тримата приятели, дали обет да се защитават един друг на всяка цена, трябва да открият истинския извършител на престъплението и да изчистят имената си, преди да е станало прекалено късно. Ситуацията се усложнява допълнително, когато колоритното трио се натъква на скандална конспирация с невиждани мащаби.


Кой е убиецът? И колко виновни са главните герои? Отговорите ще ни бъдат поднесени чрез уникална атмосфера, много черен хумор и незабравими изпълнения от страна на звездния актьорски състав! „Амстердам“ обещава незабравим криминален епос.

Носещ неподправения творчески почерк на режисьора и сценарист Дейвид О. Ръсел и включващ повече от впечатляващ актьорски състав, начело с Крисчън Бейл, Марго Роби, Джон Дейвид Уошингтън, Рами Малек, Робърт Де Ниро, Тейлър Суифт и още, „Амстердам“ разказва невероятно увлекателна, сложно заплетена и шокираща история, която по изключително забавен и интелигентен начин комбинира исторически факти и измислица, доказвайки ни за пореден път на какво е способен човек в името на честта и парите.


Разкриваме провокативната мистерия на „Амстердам“ само в кината и IMAX, а в дните преди премиерата © Мустак • Мъжката зона ви даде възможност да спечелите двоен кинобилет за филма.

Въпросът беше: Коя известна актриса, която през декември ще гледаме във филма „Аватар: Природата на водата“, е част от актьорския състав и на филма „Амстердам“?

Верният отговор: Зоуи Салдана.

Двоен кинобилет за филма „Амстердам“ печелят Светослав Димитров от гр. София и Светла Караджова от гр. Пловдив.

Благодарим на всички участници и честито на печелившите! Ето няколко важни уточнения:

  • 1 бр. двоен кинобилет включва два кинобилета, валидни само и единствено за филма „Амстердам“, които важат в периода от 10 до 23.10 (включително) за избрано от победителя кино само и единствено от киноверигите Синема Сити или Кино Арена на територията на Република България.
  • Кинобилетите важат за прожекция на филма „Амстердам“ за избран от победителя ден и час в предварително посоченото от него кино от веригите Синема Сити или Кино Арена според програмата на киното.
  • Организаторите не носят отговорност, в случай че в посоченото кино няма прожекции на филма „Амстердам“ в деня, часа и формата, избрани от победителя.
  • Кинобилетите за филма „Амстердам“ не могат да бъдат заменяни за паричната им равностойност или каквато и да е друга равностойност, включително за други награди от филма „Амстердам“ или друго филмово заглавие, разпространявано от „Форум Филм България“.
  • Победителят получава своята награда 1 бр. двоен кинобилет за филма „Амстердам“, след като се легитимира пред оторизиран представител, посочен на място, в предварително избраното от него кино от веригите Синема Сити или Кино Арена.
  • Организаторът не поема никакви разходи, свързани с получаването и ползването на спечелената награда – 1 бр. двоен кинобилет за филм „Амстердам“ (включително, но не само пътни разходи, разходи за храна, както и всякакви други случайни и нарочни разходи).
  • Спечелената награда – 1 бр. двоен кинобилет за филма „Амстердам“ важи за 2D и IMAX прожекции.Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *