"Уин" от Харлан Коубън

Романът „Уин“ ни среща с любимия ни антигерой Уиндзор Хорн Локуд III – надарен с много чар, огромно богатство и още повече арогантност, опасно склонен към насилие, любител на скъпите костюми и нарушаването на правилата.

Човек с малцина приятели, но готов да защитава яростно тези, които обича. А сега определено ще му се наложи да го прави.

Преди повече от двайсет години братовчедка му Патриша Локуд е отвлечена по време на обир в семейното имение, а баща ѝ е убит. Похитителите ѝ така и не са открити. Месеци преди това от семейството са откраднати два безценни шедьовъра – картини на Пикасо и Вермеер. Те също са в неизвестност оттогава.


Досега. В една от най-скъпите сгради в Ню Йорк е намерен убит загадъчен отшелник. А на стената в спалнята му виси откраднатият преди години Вермеер. Уин ще се опита да разплете мистерията и в това опасно пътуване ще се сблъска с неразгадани жестоки убийства и терористичен акт отпреди десетилетия.

ФБР не се е справило с разкриването на извършителите, но Уин има три неща, които ФБР няма: лична връзка със случаите, безбожно богатство и уникално чувство за справедливост. Мразете или обичайте Уин, но той няма да остави никого безразличен!

Тази седмица © Мустак • Мъжката зона и издателство „Колибри“ дадоха възможност на всички да спечелят романа „Уин“ от Харлан Коубън.

Въпросът беше: През 2009 г. американският писател Харлан Коубън получава най-престижното британско отличие за криминална литература. Как се казва то?

Верният отговор: „Бестселърна кама“.

Романа „Уин“ от Харлан Коубън печели: Кирил Бранимиров от гр. София.

Благодарим на всички участници и честито на печелившия!
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *