Работата през лятото била... полезна

Мнозина се хвалят, някои преувеличават, други просто си измислят, но всеки от нас е слушал поне една история за секс на работното място.

Едно такова преживяваме си носи своята емоция, която не е излишно да опитате, ако ви изпадне такава възможност.

Има някои прости правила обаче, които е добре да спазвате, за да може приключението да премине без усложнения.


Бум на офис изневерите след изолацията

1. Изберете си помещение, в което няма камери за видео наблюдение. Вие най-добре следва да познавате къде се разположени те.  Ако не знаете, постарайте се да ги откриете. Едно напомняне – имайки предвид, че поставянето на камери в тоалетните е незаконно, поне там, трябва да е зона чиста от чужди погледи.

2.  Изберете си помещение, в което рядко влиза някой. Ако вратата му се заключва – още по- добре, това ще е вашето убежище за забавления в офиса.

3.  Облечете се така, че да ви е лесно да се съблечете, когато дойде моментът. Дрехите трябва да не се мачкат и да се лесни за сваляне. Внимавайте с червилото на дамата, за да не се окажете със следи там, където не трябва.

4. Сложете стол под бравата на вратата, така ще попречите на нежелани посетители или поне ще затрудните връхлитането им в най-неподходящия момент.

5. Не се връщайте на работното си място, без преди това да сте се освежили. Огледайте се, дали яката или ръкавите ви изглеждат, както трябва. А може да има и липсващи копчета.

6. Правете тайните си срещи късно вечер или през нощта, когато няма други хора в офиса.

7. Последно правило, но не и по значение – затваряйте си устата. Това, което се е случило на работното място си остава само сред участвалите в горещото приключение.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *