Мистерията на къщата с часовника
Евтини самолетни билети

Когато пристига в дома на чичо си в Ню Зебъди, любознателният сирак Луис Барнавелт не очаква, че му предстои да прекрачи прага на мистериозен свят – вълнуващ и пленителен, но и тъй зловещ, че целият настръхваш.

Ще се наложи чичо Джонатан и неговата скъпа приятелка г-жа Зимърман да сдружат магическите си способности, за да победят силите на мрака, възкресени от отвъдното, и да им попречат да унищожат света с неукротимата си мъст.

Но ще се справят ли без помощта на изобретателния и храбър Луис, който бързо се досеща, че не една и две са тайните на внушителната стара къща с просторни стаи, мраморни камини и мрачни проходи. А най-голямата е скрита в стените ѝ. Каква ли е? И ще имат ли време да спрат края на света?


Тази седмица © Мустак | Мъжката зона и издателство “Колибри” ви дават шанс да спечелите романа на Джон Белеърс „Мистерията на къщата с часовника“.

Въпросът е: Кой е актьорът, който влиза в ролята на чичо Джонатан в екранизацията от 2018 година на романа „Мистерията на къщата с часовника“?

Попълнете формата за регистрация, отговорете на въпроса до 17 часа на 5 април и бъдете готови за награда. Успех!

Играта приключи!Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.