Усмивка
Евтини самолетни билети

На 30 септември внимавайте кой ви се усмихва, защото една от най-приятните и разпознаваеми в цял свят форми на любезност между хората придобива съвсем ново, гибелно значение.

Тази есен, само в кината, оригиналният и изключително напрегнат хорър трилър „Усмивка“ ще предложи на зрителите смразяващо кръвта изживяване – среща със свръхестествен феномен, който поразява хората с ужасяваща усмивка. А веднъж видите ли я, вече е твърде късно.

„Усмивка“ разказва за терапевта д-р Роуз Котър (Соси Бейкън), която става свидетел на травматичен инцидент с неин пациент и започва да се сблъсква с плашещи, необясними явления, които само тя може да види и за които няма никакво обяснение.


Постепенно ужасът поглъща целия ѝ свят и Роуз открива, че разполага само с броени дни преди злонамерена свръхестествена сила да сложи край на живота ѝ. Но за да оцелее и да избяга от новата ѝ чудовищна реалност, Роуз трябва да се изправи пред демоните на собственото си минало и да разкрие какво се крие зад зловещото проклятие на усмивката.

„Усмивка“ обещава на всички почитатели на свръхестествените хорър трилъри незабравимо преживяване, решено в най-добрите традиции на жанра. Филмът предлага история с множество мистерии и обрати, която ще държи зрителите пред големия екран на ръба на седалките (освен в моментите, когато ще ги накара да подскачат от страх) и която ще остане с тях дълго след края на прожекцията.


Внимавайте кой ви изпраща „Усмивка“ – от 30 септември само в кината, а в дните преди премиерата © Мустак • Мъжката зона ви дава шанс да спечелите двойни кинобилети за филма.

Въпросът е: Кой е сценаристът и режисьор, който стои зад историята в „Усмивка“?

Попълнете формата за регистрация, отговорете на въпроса до 10 часа на 30 септември и бъдете готови за награда. Успех!

Играта приключи!
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.