Как да не припарвате до алкохол по време на парти?

алкохол

Повечето хора се притесняват, че ако спрат да пият, приятелите им ще започнат да ги отбягват и социалният им живот рязко ще секне.

А и никой не желае да бъде единственият трезвен сред дузина алкохолни петна, които са уверени, че Господ ги пази и са готови на всевъзможни глупости. Не трябва да робувате на това мислене!

Можете да купонясвате като за последно без бели петна и отвратителен махмурлук. Ето нашите съвети за това.

1. Не се съобразявайте с мнението на другите.

Забравете, че някой се интересува от вашето питие по време на парти. Можете да пиете и урина, ако искате, стига да не ангажирате вниманието на всички с това.

2. Имате право да не пиете.

Не сте длъжни да отговаряте всеки път на въпроса “Болен ли си, защо не пиеш?”. Но винаги можете да си измислите подобаващ отговор, който да блокира любопитството около този факт.

3. Носете си собствени напитки.

Това, че сте спрели алкохола, не значи че трябва да се примирявате с чешмяна вода или забравена кутия сок в хладилника на домакина. Носете любимите си безалкохолни, но избягвайте прекалено сладките напитки, защото може да се сдобиете с по-лош и от алкохолния махмурлук.

4. Наблегнете на храната.

Това не означава да изядете всичко налично. Но хората стават по-разговорливи около храна, така че това е шанс за нови запознанства.

5. Фокусирайте се върху разговорите.

Вместо да гледате как някои потъват в прегръдките на алкохола, установете истинска връзка с останалите. Разговаряйте за неща, които наистина ви вълнуват. Спорт, игри, книги, кино, музика… Има безброй теми, които ще ви помогнат да се опознаете още повече и да заздравите връзката помежду си.Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *