Kia представи скици на чисто новия си SUV модел

Kia показа тийзър на изцяло нов кросоувър. Моделът, който ще дебютира в Корея през лятото на настоящата година, комбинира характеристиките на SUV и просторен интерион в компактна форма. 

С модернистичен градски екстериорен дизайн, вдъхновен от концептуалната разработка SP Signature, новият SUV на Kia е конструиран според нуждите и специфичните изисквания на поколението Милениум. Футуристичният дизайн е съчетан с изискани екстериорни детайли.

Мускулестите форми, агресивната предна броня и интегрирани в задната броня ефектни ауспухни накрайници подчертават спортния характер на автомобила.


Kia представи скици на чисто новия си SUV модел

Модернистичният екстериорен дизайн на новия компактен SUV е подчертан от формата на предните LED светлини с триизмерна светлинна графика, които следват линията на радиаторната решетка. Проекцията на задните LED светлини е в синхрон с цялостната дизайнерска концепция.

„Създадохме автомобил, който се откроява, впечатлява и пленява. Освен с дързък и спортен дизайн новият модел ще заинтригува младите потребители с иновативни технологии и съвременни системи за сигурност и свързаност. Изцяло новият SUV на КИА ще бъде ексклузивно предложение в сегмента на компактните кросоувъри“, коментира Byung Chul Juh, Ръководител стил и дизайн, КИА Моторс Корпорейшън.

С лансирането на новия модел, Kia ще разшири своята SUV гама, за да отговори на нуждите на потребители в международен мащаб.

Новият SUV на Kia ще се дистрибутира в Корея от втората половина на 2019 г., като продажбите в другите региони ще стартират непосредствено след това.



Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.