Мобилно приложение дава възможност на хората да монетизират своето обкръжение, като споделят данните, които събират, използвайки силата на блокчейн микроплащанията.

Апликацията е решение, базирано на изкуствен интелект за събиране на данни за пътна обстановка, превозни средства и околна среда.

Приложението цели да улесни създаването на най-богатата в света база данни за геолокация, която ще подхранва статистически и базирани на AI алгоритми, с които да бъдат създадени условия за по-безопасна и ефективна транспортна среда и пътна обстановка.


„В приложението разработваме базирани на изкуствен интелект (AI) бизнес решения, които да подпомогнат сектори като застраховане, търговия на дребно, автоматизация на продажбите, интелигентни градове, производство, транспорт, инфраструктура и планиране на ресурси, околна среда, здравеопазване, маркетинг и реклама, автомобилостроене, туризъм и отдих. Определено можем да кажем, че вече хората са уморени да бъдат експлоатирани и да раздават данните си безплатно.

Затова създадохме това приложение, благодарение на което всеки ще може да участва в събирането на данни и да ги обменя на справедлива стойност. Мисията ни е да позволи този обмен чрез децентрализирана мрежа, както и да е достъпен и от полза за всички, въз основа на стойността, която предоставят на екосистемата“, сподели Юрий Мечев, Project Manager на апликацията.


Във всеки един момент, потребителите могат да монетизират генерираните уникални записи в базата данни. Приложението не записва видео и изображения, а само сканира обкръжаващата среда, като използва камерата на мобилното устройство, а изкуственият интелект се грижи за разпознаване, класифициране и класиране на засечените обекти.

За да разгърне пълния потенциал на събраната база данни, компанията разработва допълнителни технологии, базирани на изкуствен интелект (AI), за да създаде модели, чрез които да предостави ефективни препоръки, прогнози и анализ на различни сектори в екосистемата като транспорт, застраховане, обществени паркинги, инфраструктура, търговия и други.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.