книги
Евтини самолетни билети

Всички искаме да сме щастливи и да спечелим в живота…

Книгите за самоусъвършенстване могат изключително да ни помогнат да преодолеем проблемите си, независимо дали са свързани с депресия, отношения с близки, приятели или работа.

В подобни книги има мъдрост от редица експерти, сред които хора, споделили стратегии, които са проработили за тях самите, в собствените им животи. Тук може да намерите някои от най-добрите книги на пазара, за да започнете едно по-хармонично съществуване.


Седемте навика на високоефективните хора,
Стивън Кови

3 книги, които ще ти помогнат да живееш по-добре

Заглавието на книгата не показва цялата картина. Писателят споделя с нас 7 навика, които да ни помогнат да се усъвършенстваме и постигнем всичко, за което сме си мечтали през живота.

Той говори за това как ние трябва да преминем през драстична промяна относно начина, по който виждаме себе си и живота като цяло.

Книгата може да бъде прочетена като наръчник за това какво на практика да направим, за да достигнем желаните резултати.

Тя не просто има за цел да ни направи по-ефективни, но и да ни изгради в най-добрите ни версии, които търсят максимума не само в себе си, но и подобряват другите около тях.


Мисли и забогатявай,
Наполеон Хил

3 книги, които ще ти помогнат да живееш по-добре

Оригиналната книга от 1937 определено е шедьовър. По-добре ще е да не четете обработените версии на „Мисли и забогатявай“, понеже важна информация е пропусната нарочно, защото бива считана за противоречива.

Думата богат сякаш ни намеква за материално богатство. Въпреки че стратегии за това как да го постигнем също са споделени там, в книгата става въпрос за много повече от това.

Авторът говори за грижа относно мислите в главата на човек, а не само за парите в джоба му.

В „Мисли и забогатявай“ са покрити основните етапи в планирането, вземането на решения, как да сме по-постоянни, техники за самовнушение и важни уроци за страхове, които всички изпитваме.


Как да печелим приятели и да влияем на другите,
Дейл Карнеги

3 книги, които ще ти помогнат да живееш по-добре

Това е една от по-старите и класически книги за самоусъвършенстване. Написана е през 1937 година за търговците от онези времена и ни показва неща, които самите ние интуитивно знаем.

Независимо кои сме и с какво се занимаваме, книгата може да ни бъде много полезна, тъй като в голяма част от комуникацията ни с хора трябва да сме насочени към техния вътрешен свят.

Въпреки че изданието не прави голяма разлика между това да сме искрено добри или да се правим на такива, за да получим това, от което имаме нужда, то все пак съдържа огромна мъдрост.

Това да сме добри с хората и да правим дните им на Земята по-добри може да усъвършенства изживяването тук за всеки, точно заради това и книгата е толкова успешна и популярна.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.