Whitesnake
Евтини самолетни билети

Whitesnake продължават да се връщат към мултиплатинената си кариера с ремикси на някои от най-големите си хитове за нова колекция, подчертаваща подновени версии на класически парчета като “Still Of The Night”, “Here I Go Again” и “Is This Love”. Скоро след пристигането на новия албум, бандата ще тръгне на път отново за последен път за турнето “Whitesnake: The Farewell Tour”.

“Whitesnake Greatest Hits” е вече наличен в дигиталните и стрийминг услуги и на CD. 180-грамова черна двойна плоча ще бъде налична на 20 май. CD/Blu-ray сетът ще е наличен от 3 юни.

Основателят на Whitesnake и вокалист на бандата Дейвид Ковърдейл има 16 ремиксирани и ремастерирани трака за тази колекция. Той обяснява: “Определено разширихме оригинала на „Greatest Hits”, извадихме ги от звуковата времева капсула на 80-те и 90-те и го подновихме…както винаги, имаме оригиналните албуми, за тези, които ги смятат за свещени реликви“.


Кейбордистът Дерек Шеринян, който също се появи в скорошната трилогия на Whitesnake Red, White and Blues, добави електрически Hammond орган в повече от половината песни от колекцията. Изгарящият му принос може да бъде чут в #1 хита “Here I Go Again”, “Fool For Your Loving”, “You’re Gonna Break My Heart Again” и др. Нови изпълнения от бившия Whitesnake китарист Адриан Ванденберг също могат да бъдат чути в “The Deeper The Love” и “Judgement Day” от албума „Slip of the Tongue” от 1989 г.

С тези нови допълнения Ковърдейл се завръща и към трезора, за да извади и винтидж изпълнения от Джон Сайкс, който не се появява в оригиналните записи, включително соло в “Slide It In” и ритмична китара в “Give Me All Your Love.”


“Whitesnake Greatest Hits” обширно се фокусира върху три блокбъстър албума, които бандата е издала през 80-те: „Slide It In” (1984, 2x платинен), “Whitesnake” (1987, 8x платинен) и “Slip of the Tongue” (1989, платинен). Но колекцията се потапя по-дълбоко с песни като“Sweet Lady Luck”, от B-страната на 12” сингъл за “The Deeper The Love” и “Forevermore”, заглавния трак от албума на бандата през 2011.

Whitesnake ще се впуснат в прощално турне през май със специалните гости – Europe. Първият етап на “Whitesnake: The Farewell Tour” започна на 10 май в Дъблин. Ковърдейл каза: “Моля се всеки ден да успеем да направим всичко и отново да споделим незабравими вечери заедно и да отпразнуваме невероятното пътуване, на което сме близо 50 години!!!“.Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.