Култовите сурикати от пустинята Калахари с нов телевизионен дом
Евтини самолетни билети

От 7 февруари, най-зеленият ТВ канал от семейството на Viasat World – Viasat Nature – става новият телевизионен дом на най-известните сурикати от цяла Южна Африка.

„Имението на сурикатите: Възходът на империята“ е продължение на изключително популярната поредица „Meerkat Manor“, заснета в първото десетилетие на века.

Оригиналният сериал проследява Флауър Уискас, легендарен и безстрашен сурикатски матриарх – в ежедневните предизвикателства, които среща в пустинята. За жалост, Флауър е убита от змия през 2007 г. Поредицата е номинирана за няколко награди „Еми“ през 2007 г. и 2008 г. и е обожавана от милиони зрители по целия свят.


Култовите сурикати от пустинята Калахари с нов телевизионен дом

Сега е време потомците на Флауър да последват стъпките ѝ и да покажат на света какво значи да си сурикат! Суифт е правнучка на Флауър и сега тя е водач на сем. Мустачкови с помощта на дългогодишния си партньор Беа. Срещаме се със Суифт в момента, в който 13-тото ѝ потомство всеки момент ще напусне родната дупка.

През пустинята живее друга голяма династия, която се нарича Hakuna Matata, „безгрижните“. Техният матриарх е Флинт Локуд и въпреки жизнерадостното име на фамилията, всъщност има доста грижи. Тя е в напреднала бременност и в търсене на нов дом, където да отгледа потомството си.

Тези и други сурикатски династии се опитват да оцелеят в безпощадната пустиня Калахари. На някои млади сурикати ще им се наложи да бъдат бавачки на малките за първи път, други пък ще се отцепят и ще започнат да търсят партньори. Матриарси из цялата пустиня се борят с врагове и вътре, и извън семейството, за да опазят потомците си.Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.