P.I.F.
Евтини самолетни билети

Актьорът с All Inclusive набор от таланти – Ненчо Балабанов, поема едно от най-големите предизвикателства в кариерата си: да бъде фронтмен на P.I.F. за един специален концерт.

На 6 ноември в Joy Station с Иван Велков (китара), Мартин Профиров (барабани) и Христо Михалков (бас) ще рестартират трибютът на Depeche Mode, който групата правеше със страхотен успех през последните години с непрежалимия Димо Стоянов зад микрофона.

Освен с емоционална разходка из дискографията на легендарните британци, Ненчо Балабанов ще докосне публиката и със знакови песни на P.I.F.


С Димо бяхме големи приятели и си партнирахме на една сцена в последния концерт-спектакъл „Фалшив Герой” с Русенска опера. Беше страхотно и запомнящо се! На една от репетициите ни си говорихме за Depeche Mode и открих, че и двамата ги харесваме и ги пеем с огромно удоволствие и любов“, споделя Ненчо, чиито вокален потенциал публиката познава добре от победоносното му представяне в „Като две капки вода“ и хит сингли като „Шапка ти свалям“.

Ненчо Балабанов

Това е и причината да предложа на невероятните музиканти от P.I.F. да се включа в трибюта на Depeche, който правеха с Димо. Ще изпея и любимите песни на P.I.F.! Сигурен съм, че емоцията на сцената ще е неописуема, така че очакваме всички приятели и фенове на Depeche Mode и на P.I.F. да заповядат, защото им обещаваме невероятен концерт, с много любов!“.

Трибютът на Depeche Mode e поредният проект, с който P.I.F. продължават да радват феновете си и след като Димо Стоянов загуби битката с коронавируса през декември миналата година.

През лятото бандата издаде албума „P.I.F. 6”, по който музикантът с душа на куклен актьор работеше до последно преди да бъде хоспитализиран. Дискът беше представен с успешно национално турне с гост вокалисти Владимир Ампов-Графа, Ерсин Мустафов (Jeremy?), Дичо, Прея, Николай Воденичаров-Никеца и Свилен Ноев (Остава).

Част от приходите от трибюта на Depeche Mode ще бъдат отделени за семейството на Димо.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.