Три сериала с премиера през ноември
Евтини самолетни билети

Премиерните сезони на три нови сериала стартират в ефира на FOX Crime този месец.

Любителите на заплетените криминални истории ще имат възможността да се запознаят с още нови герои и истории всеки понеделник, вторник и сряда след 15 ноември.

„Изчезнали“, „Мрак“ и „Кръгът Блечли: Сан Франциско“ можете да гледате с начало от 22 часа.


Изчезнали, сезон 1

Изчезнали

Силно въздействащата криминална драма проследява историята на Кит „Кик“ Ланигън (Левън Рамбин), оцеляла след отвличане като дете, и Франк Новак (номинирания със „Златен глобус“ Крис Нот) – агента на ФБР, който я е спасил преди години. Сега млада жена с опит в самоотбраната, Кик се присъединява към отряда, който Новак създава за разрешаване на специални случаи на отвлечени или изчезнали хора. Кик работи заедно с бившия офицер от военното разузнаване Джон Бишъп (Дани Пино) и използва опита от миналото си, за да намери изчезнали хора и да ги върне безопасно у дома.

Премиера: 15 ноември от 22:00 часа
Излъчване: Всеки понеделник от 22:00 часа

Мрак, сезон 1

Мрак

Когато жена е намерена брутално убита, уликите около смъртта ѝ сочат, че случаят е свързан с убийства от миналото и настоящето. Политическа корупция и съмнителни бизнес сделки скоро се преплитат със зловещи престъпления и окултни практики. В центъра на тази мрежа са двама детективи, които споделят трагично минало. В мъчителното им пътуване към истината, съдбата им ще бъде определяна от духове, които не са намерили покой и витаят в пространството между живота и смъртта – в Мрака.

Премиера: 30 ноември от 22:00 часа
Излъчване: Всеки вторник от 22:00 часа

Кръгът Блечли: Сан Франциско, сезон 1

Кръгът Блечли: Сан Франциско

Действието в новите епизоди на „Кръгът Блечли: Сан Франциско“ се развива по време на вълнуващата социална промяна в средата на 50-те години на 20-и век. Те улавят живота на четири забележителни жени, които освен висока интелигентност, притежават и изумителни разузнавателни умения и изключителен нюх за дешифриране на кодове. Сериалът проследява два от познатите ни образи – Мили (Рейчъл Стърлинг) и Джийн (Джули Греъм), които пътуват до Америка, за да обединят сили с американските разбивачи на кодове Айрис и Хейли и да разрешат поредицата от нови случаи на убийства. Използвайки своите уникални способности и интелект, четирите жени разгадават сложни загадки, които озадачават местните власти.

В ролите: Джули Греъм, Рейчъл Стърлинг и др.

Премиера: 17 ноември от 22:00 часа
Излъчване: Всяка сряда от 22:00 часа
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.