любимата жена

Какво искат жените? Вечният въпрос, на който дори самите нежни половинки на обществото не могат да дадат съвсем категоричен отговор.

Сложна е женската природа, но ако успеете да я овладеете в известна степен, ще се насладите на една истински нежна жена, която с удоволствие и любов ще се грижи за вас. 😊

Въпреки че повечето жени не винаги знаят какво искат, те са сигурни поне в няколко неща, от които се нуждаят – така, че мъже четете внимателно. Ако направите следващите 5 неща, не само ще зарадвате своята половинка, но може би ще предотвратите някое мъничко скандалче, което може като нищо да се превърне в страшна буря, от която няма спасение.


1. Всяка жена обича целувка за „Добро утро“. Ако се случва така, че станете преди нея за работа например, не пропускайте да я целунете на тръгване. Дори да е все още сънена, тя ще ви се усмихне, защото сте се погрижили денят ѝ да почне с нещо наистина прекрасно.

2. Дори и да живеете заедно съобщенията през деня са си абсолютно задължителни. Не е нужно да ѝ пишете цял ден. Едно „обичам те“, една целувка или прегръдка са напълно достатъчни, за да зарадвате нейната романтична душа. Така тя ще се почувства истински щастлива, че въпреки че сте имали много натоварен ден в работата, сте се сетили за нея.

3. Целувка по време на футболен мач – дааа, вече минаваме в направо невъзможната зона. 😊 Все пак изберете момент от мача, в който не се случва кой знае какво и бързичко я целунете. Тя много ще се изненада и зарадва, защото знае колко важен е за вас футболът и ще оцени факта, че все пак сте намерили няколко секунди за нея. Освен това така ще си гарантирате спокойно доглеждане на футболната среща… без сърдита женска физиономия.


4. Помощ по време на готвене – не е нужно да сте майстори готвачи. За вашата половинка е от изключително значение всяка помощ, макар и дребна, в процеса на приготвяне на вечерята. Предложете да обелите или нарежете нещо, да сервирате или отсервирате. Тези дейности ще ви отнемат няколко минути, а ще ви спестят безброй главоболия за напред.

Защото, да си го кажем направо, жените хем не искат помощ, когато им се предложи, хем после мрънкат, че не им помагате. Затова правете подобен тип дребни неща. Така хем ще избегнете сложните неща в готвенето, хем ще зарадвате половинката си с това, че мислите за нея и искате да ѝ помагате.

5. Изслушвайте я – още една коварна и сложна тема. Честичко жените са по-приказливата половина от двойката и в това няма нищо лошо. Понякога вашата жена се впечатлява от неща, които на вас ви се струват абсолютно безсмислени или не ви вълнуват по никакъв начин. Въпреки това напънете се, изслушайте я и дори ѝ дайте съвет или по някакъв начин индикирайте, че в известна степен и вас ви вълнува това. Защото, повярвайте ми, тя знае, че това е далеч от вас, но истински ще се зарадва, че взимате отношение по въпрос важен за нея.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.