Няма значение с колко партньори сме били досега, със сигурност всеки от нас иска да бъде по-добър и съответно да подобри сексуалното изживяване.

Това, разбира се, означава и по-добро преживяване за половинката, но не всеки е наясно как точно да се случи това. 

Много мъже и жени се подлъгват, като гледат еротични филми или четат еротични романи. Може би някои успяват да станат по-добри в леглото чрез тях, но в повечето случаи действителността се оказва друга. Ето защо ще ви дадем няколко идеи как да бъдете по-добри в секса и да носите по-голяма удоволствие на половинката.


щастлива в леглото

Използвайте секс играчки

Секс играчките понякога са основен помощник за по-доброто преживяване в леглото. В онлайн секс шоп магазините можете да откриете достатъчно голямо разнообразие от вибратори и други аксесоари, с които не само ще разнообразите секса и любовната игра, но и ще си донесете повече удоволствие. 

Не пропускайте и възможността да обсъдите с партньора какво би му харесало на него и дали би искал нещо определено и специално. Понякога експериментите в леглото и за двама ви биха били нещо ново, забавно и интересно.

Опознайте сами себе си и ерогенните си зони 

За да знаете какво би ви донесло най-голямо удоволствие и за да можете да споделите това на партньора, трябва първо да опознаете себе си и ерогенните си зони. С мастурбатори, дилда, изкуствени вагини или секс кукли можете да преоткриете тялото си наново. 

След като опознаете сами себе си, можете да предадете този опит и на половинката. Със сигурност и за двама ви ще бъде по-лесно, когато знаете какво ви носи истинско удоволствие. Ако пък сте от дълго време заедно, можете да се изучавате наново, да изпробвате нови неща и да търсите нови ерогенни зони.

Какво искат да чуят жените?

Научете нови пози и дори тренирайте за тях

Ако твърде дълго време сте правили секс в една и съща поза, със сигурност ви е станало поне малко скучно. Има достатъчно източници, от които можете да научите нови пози и да разнообразите преживяването. Някои от тях може да ви носят и по-голямо удоволствие, за което дори да не сте подозирали. А и партньорът ви също би се зарадвал на нещо ново. 

Не се притеснявайте и да тренирате за нови пози, които сте видели и сте харесали. Няма значение дали тренировката ще бъде с половинката, или сами ще опитате да застанете в определена позиция, това със сигурност би ви било от полза да проверите способни ли сте да правите въпросната поза.

Бъдете искрени какво бихте искали в леглото

Никога не забравяйте да бъдете искрени с партньора си какво искате и очаквате от него в леглото. Ако ви е хрумнало нещо ново и имате желание да го направите, споделете с него и обсъдете вариантите за това. Понякога тези разговори водят до много по-хубав и страстен секс в двойката.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *