Кога Русия ще се изключи от интернет?

Търсиш сериозна връзка. Ровиш се в сайтовете за запознанство. Прекарваш там часове наред. И нищо, нула. За жените ти не съществуваш…

Е, да, в среда на фитнес маниаци и широкоплещи левенти, обикновените мъже изглеждаме крайно неатрактивни.

Ако и ти не си от най-снажните или атлетични мъже, виж малките трикове, които ще ти помогнат да покоряваш женските сърца без особени усилия.


DeepNude

Съкрати името си

Може да ти прозвучи странно, но според статистическите данни от световно известен сайт за запознанства, дамите предпочитат мъже с кратки имена. Например, мъжете с име „ Ники” са с цели 69% по-търсени от дамите, в сравнение с мъжете, които са изписали цялото си име „Николай”. Причината за това според специалистите е, че кратките имена карат притежателя си да изглежда по – приятелски настроен и по – леснодостъпен, за разлика от по – дългите имена.

Не се усмихвай на снимките

Резултатите от изследване проведено в най–западната провинция на Канада – Британска Колумбия, се оказват доста интересни. Жените, участвали в проучването, оценили снимките на мъже с безизразни, горди лица или дори леко мрачни изражения доста по-високо, в сравнение със снимките на широко ухилени мъже. Изследователите твърдят, че усмивката често се свързва със социално покорство, кротост, послушание, смиреност и т.н. – качества, намирани от дамите за непривлекателни и неподходящи за един мъж.


Носи червена блузи или ризи

Изследване в университета на Рочестър разкрива, че дамите намират мъжете, които носят червени блузи или ризи, за около 20% по-секси, в сравнение с мъжете, които залагат на спортното синьо. Червеният цвят, не само че кара мъжете да изглеждат пo-доминиращи и секси в женските очи, но също повдига тяхното собствено самочувствие и увереност, показва изследването.

Вземи си китара

Дори действително да не свириш на китара, вземи на заем или си купи специално за повода някакъв музикален инструмент и тактично го вмъкни в някои от снимките си на профила. Изследователи от Израел твърдят, че дамите свързват музикалните инструменти с добри гени и талант. В резултат на това интересът към мъжете, в чиито снимки присъства китара, се е утроил – разкриват изследователите.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *