годежен пръстен

С годежния пръстен мъжът демонстрира своите чувства към любимата жена.

Пръстенът символизира любов, вярност и лоялност, така че партньорката ви да бъде сигурна във вашите искрени чувства и намерения.

Много хора питат какъв годежен пръстен да изберат, но на този въпрос не може да се отговори еднозначно. В следващите редове ще ви дадем няколко полезни съвета, с чиято помощ да улесните избора на пръстен, който да погали сърцето на дамата ви.


Кой е най-подходящият годежен пръстен за нея?

При избора на годежен пръстен е добре да се съобразите с някои фактори, които са определящи. Така например, за тънки и къси пръсти е добре широчината на бижута да бъде близо 3.5 мм, а за дълги и широки пръсти, се препоръчва пръстенът да бъде широк около 7 мм.

Що се отнася до материала, от който е изработен накитът, трябва да го съобразите с предпочитанията на дамата. Проучете какви благородни метали харесва тя и се насочете именно към тях. Разбира се, винаги можете да разчитате на съдействие от консултантите на бижутериите за покупката.


Размер на пръстена

Наистина е много трудно да определите подходящият размер на годежния пръстен. В повечето случаи се импровизира, за да не се нарушава елементът на изненадата, но ако се готвите за сериозна инвестиция, то тогава би било добре, да заведете партньорката ви в бижутерията, където има специално устройство, с което се взима размера.

Имайте предвид риска от грешен избор на размер, който би могъл да доведе до неудобство за половинката ви и дискомфорт. Ако все пак настоявате да сюрпризирате дамата, е добре да прегледате внимателно ръцете ѝ.

годежен пръстен

Скъп или евтин годежен пръстен да взема?

Не си мислете, че ако купите диамантен пръстен, жената до вас, ще ви обикне още повече. Все пак е добре да се съобразите с финансовите си възможности, без да харчите цяло състояние. Решението ви да се сгодите за любимата и да ѝ предоставите пръстен е достатъчно силен жест към нея, а как ще възприеме самият накит зависи от характера ѝ. Има представители на нежния пол, които предпочитат скъпите и луксозни бижута, както и други, без подобни претенции. За времето, през което сте били заедно, може би сте опознали, що за човек стои близо до вас.


Откъде да купим красив пръстен?

Има немалко бижутерии, така че едва ли ще се наложи, да търсите дълго. Ако пък не ви се обикалят търговските обекти, е възможно да се насочите към някой онлайн магазин за бижута. Напоследък стана много модерно да се пазарува от интернет, защото е лесно, бързо и много удобно. Откъде ще вземете пръстена, решавате вие, а ние искаме да ви пожелаем успех!
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *