Италианските мъже са страстни любовници и това е ясно на нежната половина. Много представителки на слабия пол си мечтаят за една бурна нощ с италианец.

Какви жени обаче харесват италианците и защо предпочитат чужденките пред сънародничките си, ще разберете, ако прочетете тази статия.

Взимаме пример от братята от Ботуша и си стискаме палци за успех. А пък и какво по-подходящо време през годината за свалка от горещото лято…


Защо италианците харесват чужденки?

Мъжете от Апенините, не могат да смогнат на претенциите на италианките, както и от непрестанните им капризи. Ето защо, те предпочитат жените от Източна Европа, като в това число влизат и българките. Италианският мачо, смята че източноевропейките са много по-лесни за сваляне, а и нямат кой знае какви изисквания. Така например много жени от Балканския полуостров биха дали мило и драго, за да бъдат с италиански мъж.

Браковете между италианци и булки от други точки на Европа и света, са често срещана гледка. Голям брой източноевропейки зарязват своята професия и досегашния си живот, за да се отдадат на страстна връзка с мъж от Ботуша, така че да изживеят своя дълъг романс.

Доколко тези връзки са продължителни е друг въпрос, защото италианците обичат да флиртуват, а това става повод за семейни скандали. Да не ги мислим, но е важно да имаме едно наум.


Какво отблъсква мъжете от италианските жени?

В интернет могат да се видят много сайтове и форуми, където мъжете от Апенините, говорят за недостатъците на сънародничките им. По всеобщо мнение най-честата причина за разногласия, е скуката. Жените на Италия не знаят как да се забавляват и са вечно отегчени. И макар че мъжкия пол се старае да прави и невъзможното да им угоди, на тях винаги им е скучно.

Освен това, когато един мъж комуникира с италианска жена, то тя винаги съзира флирт. Италианките не познават приятелството между мъжа и жената, което е нормално за много други точки на света. В случай, че предложите приятелство, ще бъде съзрян опит за прелъстяване, та даже и да нямате подобни цели. Ето защо, контактите са все по-трудни.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *