Кой е точният размер според жените?

Учени от Австралийския национален университет в Канбера провели проучване, целящо да определи идеалния размер на пениса.

Учените с изненада установили, че все пак за дамите големината има значение. Нещо повече – жените харесват, когато размерът на пениса е над средното. Поне така смятат австралийките, станали част от изследването.

Според специалистите, провели проучването, идеалният размер пенис е между 12.8 и 14.2 сантиметра в нееректирало състояния.


Кой е точният размер според жените?

Освен размера на пениса, при преценката на привлекателността, дамите отчитат и други полови особености на мъжа като общото му състояние, съотношение между ширината на раменете и бедрата.

Експериментът показал, че размерът на пениса на високия мъж влияе по-силно на неговата обща привлекателност, отколкото дължината на достойнството при по-ниските представители на силния пол.

В споменатото изследване взели участие над 100 дами, на които били показвани триизмерни модели на мъже в цял ръст, без да са дадени мащаби. Всяка от участничките е трябвало да оцени видяното по 7-бална система.

Обобщеният анализ на резултатите показал, че за привлекателността „размерът безспорно има значение, но са важни и други телесни параметри“.

Учените смятат, че големината на члена на сегашния Homo sapiens e истински продукт на еволюцията. Ако беше разглеждан само като биологичен орган за възпроизводство, дължината му нямаше да бъде идеализирана в такава степен.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.