Какво искат да чуят жените?

Не са малко мъжете, които по време на сексуалната игра или при самия акт, обичат да пошляпват дамското дупе.

Разбира се, има жени, които не харесват този вид поведение и го отхвърлят, а други са по-скоро склонни да харесват леките сексуални шамари.

Тук трябва да се обясни, че силният пол не пошляпва задните части на жената, не за да причинява болка. Това се прави в изблик на страст, когато нещата са се разгорещили. Нормално ли е това, прочетете по-долу.


Как действа пошляпването на жените?

Тук нещата се разделят на две части. Има жени, които се възбуждат, когато ги плеснете лекичко отзад, но и други, които със сигурност биха възроптали. В случай, че сте мъж, който обича да прави това, е добре да регламентирате нещата, преди да започне сексуалната игра. Ако получите отказ, то тогава забравете какво сте гледали по филмите и бъдете нежен и галантен кавалер.

Някои жени обаче дори биха ви помолили за леки шамарчета. Те ги свързват с ученическите години, когато са били закачани от хубави момчета и често са получавали леко пляскане по дупето. Други пък го възприемат, като признак на строгост и дисциплина, но това минава по-скоро към графата BDSM или садомазохизъм. Хората са различни, така че бъдете много внимателни.

Тук ще споменем и още един интересен факт. При някои двойки мъжът е този, който иска да бъде нашляпан от интимната си половинка. Разбира се, това се случва по-рядко, но го има като явление. Ако сте от този вид мачовци, не бива да се колебаете да споделите вашите фантазии.

Секс

Употребява ли се сила при пляскането?

Това е игра, както всяка друга. В никакъв случай, не бива да прекалявате със силата, тъй като може да се получи от играчка-плачка. Колкото и да сте възбудени, не си позволявайте насилие, а бъдете нежни. Да, можете да потупате лекичко задните части на дамата, когато тя е предразположена към такъв вид закачка. Никога обаче не преминавайте границата на нормалното и обичайното.

В крайна сметка, ако не бъдете разбрани, е добре да прекратите този навик, пък бил той и признак на любов. Може би вашата партньорка има други скрити фантазии, които не са по-малко интересни и разнообразни.

Съветваме ви да разговаряте с нея относно тези неща, за да внесете разнообразие в леглото и да го направите нощите по-привлекателни и за двамата. Надяваме се, че тази статия ще бъде полезна за силния пол, а края ви пожелаваме много любов, без задръжки.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *