Черният телефон
Евтини самолетни билети

На 24 юни лятото става смразяващо. Превърналите се в еталон за жанра Blumhouse и майсторът на страховитото Скот Дерикъсн (Дяволът в Емили Роуз, Sinister, Доктор Стрейндж) ни предизвикват в киносалоните, да отговорим на обаждането на напрегнатия хорър трилър Черният телефон”.

Вдъхновен от едноименния разказ на Джо Хил, който е достоен наследник на баща си – Краля на ужаса Стивън Кинг, филмът ще изправи зрителите пред маската на безмилостен сериен убиец на деца, в чиято роля влиза номинираният за Оскар Итън Хоук.

Фини Шоу (Мейсън Теймс) е срамежливо, но интелигентно 13-годишно момче, което е отвлечено от садистичен убиец (Хоук), който го заключва в звукоизолирано подземие. В пропитото с кръвта на множество деца помещение се намира стар телефонен апарат, който отдавна е изключен от мрежата.


Когато обаче черният телефон неочаквано звънва, Фини открива, че може да чува гласовете на предишните жертви, които са твърдо решени да не допуснат да го споходи същата зла участ, каквато е застигнала тях самите.

„Черният телефон“ и Итън Хоук идват, за да ни разкажат страшна, но вълнуваща история, която ще ни отведе на неподозирано пътешествие из най-дълбоките кътчета на човешката душа, за да ни покаже до какво може да доведе изкривената представа за нас, самите, колко силен може да е човешкият дух и жаждата за оцеляване и не на последно място – да ни осигури едно вълнуващо и изтръпващо кинозабавление!


Ако ви стиска, отговорете на позвъняването на „Черният телефон“ от 24 юни, само в кината, за да се потопите в най-мрачните кътчета на човешката душа и съзнание. А в дните преди премиерата © Мустак • Мъжката зона ви дава шанс да спечелите двоен кинобилет за филма.

Въпросът е: Как се казва предишният, изключително успешен съвместен проект, по който си партнират актьорът Итън Хоук и режисьорът Скот Дериксън?

Попълнете формата за регистрация, отговорете на въпроса до 10 часа на 24 юни и бъдете готови за награда. Успех!

Играта приключи!Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.