Вечните

Време е за нови герои, време е за нова ера! На 5 ноември ще се запознаем с Вечните – едни от най-могъщите герои от киновселената на Марвел, които ще трябва да се обединят и да спасят човечеството.

Но кои всъщност са те? Къде са били по време на битката с Танос и защо не са се намесвали в човешките войни и конфликти досега?

Отговорите на тези и още много други въпроси откриваме от 5 ноември само в кината, където ще можем да изживеем на голям екран тази грандиозна нова глава от киновселената на Марвел.


Обещанието, което продуцентът Кевин Файги дава, е, че „Вечните“ ще има огромно влияние върху света на Марвел – по неговите думи, филмът ще изследва създаването на познатата ни вселена, както и изцяло ще я предефинира.

Освен това „Вечните“ ще засегне и последиците от войната с Танос и състоянието, в което светът се намира след съдбовните събитията в „Отмъстителите: Краят“, а ключов момент е появата на древни същества, за които се смята, че са изчезнали отдавна, а сега ще опитат да унищожат човечеството.

Сблъсъкът между двете почти безсмъртни раси обещава истински визуален спектакъл, какъвто сме свикнали да очакваме от Марвел, но също така филмът предлага и дълбок, човешки елемент, защото Вечните може и да са изключително силни супергерои, но също така са и истинско семейство с проблеми.

„Вечните“ променят всичко от 5 ноември само в кината на 3D, IMAX 3D и 4DX.


В дните до петък © Мустак • Мъжката зона ви дава шанс да спечелите страхотни награди от филма „Вечните“ – оригинална тениска или раница.

Въпросът е: Колко супергерои се включват в екипа на Вечните?

Попълнете формата за регистрация, отговорете на въпроса до 10 часа на 5 ноември и бъдете готови за награда. Успех!

Играта приключи!
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *