Мъжете и бижутата
Евтини самолетни билети

За да изглежда завършен вашият стил и тоалет, той се нуждае от аксесоари. Било то бижута, чанти, шапки, очила и прочие.

Всеки един аксесоар допринася за цялостната визия на човека. Затова е изключително важно да умеем да съчетаваме правилно дрехите и аксесоарите.

Могат ли мъжете да носят аксесоари? Ами, защо не! Мъжете също носят чанти, слънчеви очила, шалове. И ако трябва да бъдем честни, те придават изключителна елегантност към визията им.


Мъжете и бижутата

Днес много брандове изработват бижута, предназначени само за мъже. Това са гривни, пръстени, гердани. Могат да бъдат от кожа, минерали, сребро или злато. Модните тенденции позволяват носенето на такъв тип бижута от мъже.

Разбира се, всеки преценява кое би му стояло най-добре и дали ще отива на стила му. Например, ако стилът ви е по-пънкарски, би изглеждало странно да сложите гривна с минерални камъни. Тя ще отива на casual или basic стил. Кожените гривни са по-рокерски, малко по-груби и масивни, а тези от сребро или злато – елегантни. Така че изборът е изцяло във ваши ръце!

Мъжете и бижутата

Можете да разгледате различни визии в интернет, да определите вашата и по нея да търсите подходящите аксесоари. В това няма нищо лошо. Напротив! Какво по-хубаво от стилен мъж с вкус и усет за естетиката. Който умее да се облича добре и да съчетава правилно дреха с аксесоар според сезона или повода.

Е, обществото ни е пълно с предразсъдъци! И много мъже, под формата на комплекс, ще кажат, че тези, които носят бижута, “са от другия бряг” или прочие. Това не бива да ви притеснява. Всички сме наясно, че подобни приказки, винаги има, а хората са си такива. Когато някой е по-добър от тях – предпочитат да злобеят.

Та относно бижутата – те са стилни, красиви и придават завършеност и цялостност на визията. Оформят вашия стил, говорят за вашата индивидуалност и вкус. Дори може да се каже, че говорят и за вас като човек! Така че е много важно да умеете да избере правилните бижута, който да ви подхождат и да бъдете себе си.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.